Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Αυτή είναι η γυναίκα που έπεσε νεκρή από πυρά Αστυνομικών

Κρίμα τόσο νέα γυναίκα

7 Ιανουαρίου 2021 12:40
Εισβολή στο Καπιτώλιο: Αυτή είναι η γυναίκα που έπεσε νεκρή από πυρά Αστυνομικών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γυναίκα που πυροβόλησαν μέσα στο Καπιτώλιο, στο οποίο είχε εισβάλει, έχασε τη ζωή της. Πριν από λίγο δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της. Πρόκειται για την Ashli Babbitt, όπως επιβεβαίωσε ένας φίλος της στο Fox News. Η Babbitt ήταν βετεράνος των Ένοπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ. Υπηρέτησε σε τέσσερις αποστολές με την Πολεμική Αεροπορία και διέμενε στο Σαν Ντιέγκο.

Η Babbitt ήταν φανατική υποστηρικτής του Προέδρου Τραμπ, όπως ανέφερε ο σύζυγός της στο δίκτυο WTTG-TV.

Αυτή είναι η γυναίκα που έπεσε νεκρή από πυρά Αστυνομικών

"Δεν ξέρω γιατί αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο" δήλωσε η πεθερά της στα ΜΜΕ. Ο σύζυγός της δεν ήταν μαζί της στην εισβολή στο Καπιτώλιο. Δεν την ακολούθησε καν στην Ουάσιγκτον. Το ζευγάρι είχε μια επιχείρηση. "Έχω μουδιάσει, είμαι απελπισμένη. Κανένας από την Ουάσιγκτον δεν ενημέρωσε τον γιο μου και το μάθαμε από την τηλεόραση" πρόσθεσε η πεθερά της, Robin Babbitt.

Σύμφωνα με την NY POST η Ashli μία ημέρα πριν τα επεισόδια δημοσίευσε στο twitter ότι "τίποτα δεν θα μας σταματήσει... Μπορούν να προσπαθήσουν και να προσπαθήσουν ξανά και ξανά αλλά η καταιγίδα είναι εδώ και θα προσγειωθεί στην Ουάσιγκτον σε λιγότερες από 24 ώρες. Σκοτάδι στο φως". Το εν λόγω tweet "εξαφανίστηκε" λίγες ώρες μετά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share