Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Πάνω από 16.000 οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα - Το μήνυμα του Μητσοτάκη

Πώς προχωρά η διαδικασία του εμβολιασμού;

5 Ιανουαρίου 2021 21:12
Κορωνοϊός: Πάνω από 16.000 οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα - Το μήνυμα του Μητσοτάκη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πάνω από 16.000 είναι οι εμβολιασμοί, που έχουν γίνει μέχρι τώρα στην χώρα μας έναντι του κορωνοϊού, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να στέλνει το δικό του μήνυμα στη σύσκεψη για το εθνικό σχέδιο.

Οι αρμόδιοι ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για την διαδικασία εμβολιασμών, η οποία εξελίσσεται ομαλά. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 16.635 εμβολιασμοί, ενώ ο στόχος των 5.000 υγειονομικών ανά ημέρα, σήμερα ξεπεράστηκε, καθώς εμβολιάστηκαν πάνω από 6.000, την ίδια στιγμή που η ΕΕ παλεύει για να έρθουν κι άλλες δόσεις.

Κορωνοϊός: Το μήνυμα Μητσοτάκη για τον εμβολιασμό

Το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στην γ.γ. Πολιτικής Προστασίας σήμερα, δεύτερη ημέρα έναρξης εμβολιασμών στους υγειονομικούς, δείχνει -σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές - τη σημασία που δίνει στο εγχείρημα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για ένα πολυσύνθετο εγχείρημα το οποίο απαιτεί την συνεργασία όλων για να υλοποιηθεί σωστά, σημειώνοντας πως «όλοι μαζί θα πετύχουμε».

Παράλληλα ενημερώθηκε ότι από σήμερα παρατίθενται online τα δεδομένα της πορείας του εμβολιασμού.

Όχι ταξίδια, όχι σινεμά: Τι δεν θα μπορούν να κάνουν πια οι αρνητές του εμβολίου

Ένα βήμα πριν από την “απελευθέρωσή” του βρίσκεται ο πλανήτης, αφού το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού (τα εμβόλια, καλύτερα) ήδη έχει δοθεί στις περισσότερες χώρες, με τους πρώτους να έχουν εμβολιαστεί.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι, οι αρνητές του εμβολίου, που δεν επιθυμούν να το κάνουν… Τι θα γίνει όμως με τα ταξίδια, το σινεμά, τις εξόδους για τους ανεμβολίαστους;

Η πανδημία του κορονοϊού μάλλον φτάνει προς το τέλος της, τουλάχιστον είναι αισιόδοξα τα μηνύματα για την καταπολέμηση του Covid-19, καθώς... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share