Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οργή, ντροπή & αίσχος! Αστυνομικός σκουντάει με το πόδι άστεγο στην Ερμού (photos)

Ντροπιαστική εικόνα!

24 Δεκεμβρίου 2020 15:38
Οργή, ντροπή & αίσχος! Αστυνομικός σκουντάει με το πόδι άστεγο στην Ερμού (photos)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οργή, ντροπή & αίσχος! Μόνο αυτό θα μπορούσε να πει κάποιος βλέποντας τις εικόνες με τον αστυνομικό να σκουντάει με το πόδι άστεγο στην Ερμού. Ενώ, απ΄ την άλλη ένας αστυνομικός που είχε βγει για έλεγχο κυκλοφορίας με βάση τα προβλεπόμενα για τον κορωνοϊό, κατόρθωσε με μια ενέργειά του να δώσει μαθήματα ανθρωπιάς και να συγκινήσει με την ευαισθησία που φάνηκε καθαρά ότι τον διακρίνει.

Αυτές λοιπόν είναι τραβηγμένες από την Ερμού, έξω από τον Μπαϊρακτάρη, όπου ένας άστεγος κοιμόταν με το sleeping bag του στο πεζούλι.

Στην πρώτη φαίνεται ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ να τον προσεγγίζει και στην δεύτερη να προσπαθεί να τον ξυπνήσει για να απομακρυνθεί από το σημείο, σκουντώντας τον με το πόδι.

Οι εικόνες αυτές γρήγορα άρχισαν να γίνονται viral και να προκαλούν αντιδράσεις για την συμπεριφορά του αστυνομικού και τον τρόπο που αποφάσισε να προσεγγίσει τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Αστυνομικοί ζητούσαν από 70χρονη έξω από νεκροταφείο να δουν το μνήμα της κόρης της για να μην της δώσουν 600 ευρώ πρόστιμο

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά αναλγησίας των αστυνομικών που έρχονται στο φως μετά από καταγγελίες πολιτών.

Περιστατικά που δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο από τις αστυνομικές αρχές για συλλογή προστίμων, προκαλούν αντιδράσεις και θλίψη.

Η Τασούλα Κωνσταντινίδου, φίλη μιας χαροκαμένης μάνας που πήγε να θυμιατίσει το μνήμα της κόρης της, η οποία έχασε έφυγε από τη ζωή στα 40 χρόνια της, έπεσε σε έλεγχο της αστυνομίας ακριβώς έξω από το νεκροταφείο το οποίο βρίσκεται δίπλα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει η φίλη της κας Ελένης στον Focus Fm 103,6, η ηλικιωμένη γυναίκα η οποία δεν φορούσε μάσκα και δεν είχε βεβαίωση μετακίνησης είπε στους αστυνομικούς ότι θα επισκεπτόταν το μνήμα της κόρης της και θα επέστρεφε στο σπίτι. Σύμφωνα με με την καταγγελία, ο ο αστυνομικός φέρεται να απαίτησε από τη μητέρα να του δείξει το μνήμα για να μην της βεβαιώσει πρόστιμο 600 ευρώ.

Ακούστε όσα δήλωσε:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share