Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή στον Δενδροπόταμο με ρόπαλα και πέτρες

Στη Θεσσαλονίκη έγινε ένα απίστευτο περιστατικό όταν δύο ομάδες τσιγγάνων επιτέθηκαν μεταξύ τους με ρόπαλα και πέτρες με μικρά παιδιά να βλέπουν το γεγονός μπροστά στα μάτια τους. Επίσης στη Θεσσαλονίκη δύο έφηβοι σκότωσαν έναν ηλικιωμένο ώστε να του πάρουν τα χρήματα.
Συγκεκριμένα στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης συνέβη το περιστατικό το βράδυ της Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου όπου σύμφωνα με πληροφορίες έγινε περίπου στις 23:00 η συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων τσιγγάνων που διαμένουν στην περιοχή.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στη συμπλοκή πήραν μέρος περίπου τριάντα άτομα. Κάποιοι από αυτούς κρατούσαν ρόπαλα ενώ άλλοι πετούσαν πέτρες. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι εμπλεκόμενοι χτυπιόντουσαν άγρια μπροστά στα έντρομα μάτια γυναικών και μικρών παιδιών.
Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δέχτηκε αρκετά τηλεφωνήματα που κατήγγειλαν ότι στην καρδιά του Δενδροποτάμου η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στην περιοχή και τα πνεύματα ηρέμησαν. Μία ώρα αργότερα τα αίματα “άναψαν” και πάλι. Μόλις αποχώρησε η Αστυνομία, ξέσπασε νέα σύγκρουση μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων ομάδων τσιγγάνων.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Περιπολικά και μοτοσικλέτες της ομάδας ΟΠΚΕ και περιπολικά της Άμεσης Δράσης παρατάχθηκαν στην οδό Αγ. Νεκταρίου αναγκάζοντας τους αθιγγάνους, που πήραν μέρος στο επεισόδιο, να επιστρέψουν στις οικίες τους. Κατά τη συμπλοκή προκλήθηκαν φθορές σε σταθμευμένα οχήματα. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Η αιτία της συμπλοκής παραμένει άγνωστη.
Επίθεση στο Περιστέρι: Προσαγωγή γνωστού Πειραιώτη για την ενέδρα θανάτου
Στην προσαγωγή γνωστού Πειραιώτη προχώρησε η Αστυνομία, στην προσπάθεια για εξιχνίαση της ενέδρας θανάτου, που έγινε στο Περιστέρι.
Ο θερμόαιμος γιος, γνωστής «εφοπλιστικής» οικογένειας του Πειραιά που είχε συμμετάσχει σε love reality και πέρυσι είχε πρωταγωνιστήσει σε άγριο επεισόδιο μέσα σε μπάρ της Τρούμπας, όταν επιτέθηκε και έδειρε αστυνομικό, είναι ο άνθρωπος που προσήχθη στην Ασφάλεια και εξετάζεται για την εμπλοκή του στο αιματηρό επεισόδιο σε μάντρα στο Περιστέρι.
Μαζί του, προσήχθη ένα ακόμη άτομο, γνωστό στις αρχές και εξετάζονται για την άγρια επίθεση το μεσημέρι της Τρίτης, όπου ενα περίεργο ντουέτο, εισέβαλλε στη μάντρα των δυτικών προαστίων, ξυλοκόπησε με σιδηρογροθιές και στη συνέχεια πυροβόλησε στο ποδι 32χρονο Αλβανό. Οι δύο άνδρες, προσήχθησαν στην Ασφάλεια και εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με το συμβάν.
0 ΣΧΟΛΙΑ