Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

27χρονος ήταν εγκεφαλικά νεκρός - Οι γιατροι είπαν στον πατέρα να αποσυνδέσουν το μηχάνημα και τότε... (Video)

Σοκαριστική ιστορία

18 Δεκεμβρίου 2020 08:10
27χρονος ήταν εγκεφαλικά νεκρός - Οι γιατροι είπαν στον πατέρα να αποσυνδέσουν το μηχάνημα και τότε... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τον Ιανουάριο του 2015, ο 27χρονος George Pickering βρίσκονταν σε κώμα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο νεαρός από το Τέξας, είχε δεχτεί στο παρελθόν μια σειρά από εγκεφαλικά επεισόδια και οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι πλέον ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Η διάγνωση αυτή, προκάλεσε πολύ πόνο στην οικογένεια του νεαρού άνδρα και κυρίως στον πατέρα του. Οι γιατροί ανησύχησαν πολύ για την ψυχική υγεία του πατέρα και έτσι τη λήψη αποφάσεων ανέλαβε η μητέρα του George.

Οι γιατροί ζήτησαν την άδεια από τους γονείς του νεαρού να διακόψουν τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή και να δωρίσουν τα όργανά του σε άλλους ασθενείς που τα είχαν ανάγκη. Μετά από σκέψη, η μητέρα συμφώνησε και ξεκίνησε η διαδικασία.

Ο πατέρας όμως του νεαρού είχε αντίθετη άποψη. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι θα τελείωνε έτσι η ζωή του γιου του. Έτσι, αποφάσισε να απειλήσει το προσωπικό του νοσοκομείου με ένα όπλο, ώστε να αποτρέψει αυτό το τεράστιο λάθος.

Ο δεύτερος γιος του κατάφερε να του πάρει το όπλο μέσα από τα χέρια του, όμως εκείνος είχε και δεύτερο πιστόλι. Αρνούνταν να βγει από το δωμάτιο του ασθενούς. Περίμενε τρεις ώρες εκεί μέχρι που ανέλαβε να διαπραγματευτεί μαζί του η αστυνομία.

Ο πατέρας κρατούσε σφιχτά το χέρι του γιου του και τον παρακαλούσε να του δώσει ένα σημάδι ζωής, έτσι ώστε οι γιατροί να τον πιστέψουν και να σταματήσουν τη διαδικασία. Έτσι έγινε το θαύμα! Επίσης, σοκάρει η ιστορία ενός 52χρονου στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου να κρατάει αγκαλιά το νεογέννητο μωρό του.

Ο νεαρός άνδρας, πίεσε το χέρι του πατέρα του τρεις φορές. Οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους. Τον επανεξέτασαν και διαπίστωσαν πως οι αντιδράσεις του δεν έδειχναν να είναι εγκεφαλικά νεκρός. Ο πατέρας του ανακουφισμένος, παραδόθηκε στην αστυνομία.

Στη συνέχεια ο νεαρός ξύπνησε από το κώμα, έχοντας αναρρώσει πλήρως. Ο πατέρας του κρατήθηκε για έντεκα μήνες στη φυλακή για απόπειρα επίθεσης με θανάσιμο όπλο. Ο George δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο μακριά έφτασε ο πατέρας του για να τον προστατεύσει.

Δείτε όλη την ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share