Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

6χρονο κοριτσάκι πέθανε από καρκίνο - Τα κρυφά μηνύματα που βρήκαν οι γονείς της στο δωμάτιό της σοκάρουν (Video)

Ανατριχιαστικό!

7 Δεκεμβρίου 2020 14:19
6χρονο κοριτσάκι πέθανε από καρκίνο - Τα κρυφά μηνύματα που βρήκαν οι γονείς της στο δωμάτιό της σοκάρουν (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το σώμα της 6χρονης Elena Desserich άρχισε να υπολειτουργεί από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο τελευταίου σταδίου. Σταδιακά έχανε την ομιλία της, την κινητικότητά της και τη νεανική της ανεμελιά. Αλλά ακόμα και όταν οι μύες στη γλώσσα της την πρόδωσαν, εκείνη βρήκε έναν τρόπο να μιλήσει στην οικογένειά της, ακόμη και μετά το θάνατό της.

Ο Brooke και η Keith προσπάθησαν σιγά-σιγά να ξεπεράσουν τη θλίψη τους. Συνέχισαν την ανακαίνιση, ελπίζοντας ότι η αλλαγή του σπιτιού τους θα τους βοηθούσε να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Επίσης, μία 4χρονη με καρκίνο στο Κέντρο Μελωδιών στο Κέντρο Υγείας του Albany στη Νέα Υόρκη, είχε μόνο μία επιθυμία, ενώ αγωνίστηκε για τη ζωή της!

Αλλά καθώς καθάριζαν, οι Desserich ανακάλυψαν ένα σημείωμα από την Elena που είχε κρύψει στην βιβλιοθήκη της. Το άνοιξαν χωρίς να το σκεφτούν.

“Αισθάνθηκα σαν να πήρα μια μικρή αγκαλιά από αυτήν,” είπε ο Brooke στο Today, “όταν μας έλεγε ότι μας κοιτούσε ακόμα κι αν δεν ήταν μαζί μας.”

Όταν η γιαγιά της Elena τους τηλεφώνησε λέγοντας ότι βρήκε ένα σημείωμα στο σπίτι της, οι Desserich συνειδητοποίησαν τις αληθινές προθέσεις της Elena.

Σημειώσεις της υπήρχαν παντού, μέσα σε τσάντες, σε κάλτσες, ανάμεσα στις σελίδες βιβλίων. Όπου κι αν άγγιζαν, πλημμύριζαν με αναμνήσεις της Elena.

“Είναι υπέροχο να βλέπουμε τις σημειώσεις της αν και ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο για μας, αλλά ελπίζουμε ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ,” δήλωσε η Keith στο Today.

Τα μηνύματα από την Elena ήταν γραμμένα σε χοντρά κομμάτια χαρτιού κομμένα σε σχήμα καρδιάς. Ένα γράφει, “Σ ‘αγαπώ, μαμά, μπαμπά και Grace”. Μερικά απευθύνονταν στον αγαπημένο της σκύλο, τη Sally, που ήταν το κατοικίδιο της θείας της.

“Πιστεύουμε ότι η Elena το έκανε απλά για μας,” είπε η Keith στη The Mirror.

Οι Desserich πιστεύουν πλέον ότι η Elena γνώριζε ότι ήταν άρρωστη.

Κάθε μέρα, οι γονείς της προσπαθούσαν να κάνουν την Elena να περνάει όμορφα, παίρνοντάς της δώρα και υλοποιώντας τις επιθυμίες της όχι μόνο για να ευχαριστήσουν το παιδί τους, αλλά κυρίως για να μην καταλάβει ότι θα πεθάνει. Τα γραπτά της μηνύματα, όμως, δείχνουν ότι η μικρή ήξερε και ότι το είχε αποδεχτεί.

“Νομίζω ότι οι σημειώσεις της ήταν ο τρόπος να μας πει ότι όλα θα πήγαιναν καλά,” δήλωσε ο Brooke στο DailyMail.

Αυτές οι σημειώσεις ήταν πολύτιμες, έτσι οι Desserich διατήρησαν την εικόνα της Elena μέσα από τα μηνύματα και τα ημερολόγιά της.

Οι γονείς της εξακολουθούν να κρατούν σφραγισμένη μία από τις σημειώσεις της Elena. Και η Grace έχει επίσης μία αδιάβαστη. Δεν τις ανοίγουν ποτέ, επειδή φοβούνται ότι κάποια μέρα θα βρουν και το τελευταίο της μήνυμα και δεν θα ‘χουν άλλο να διαβάσουν. Συνεχίζουν με τη σκέψη ότι πάντα θα υπάρχει μια τελευταία λέξη που θα διαβάσουν από την Elena…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share