Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη άνδρας που διακινούσε ναρκωτικά - Τι είχε στην κατοχή του

Απίστευτο περιστατικό

17 Δεκεμβρίου 2020 15:38
Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη άνδρας που διακινούσε ναρκωτικά - Τι είχε στην κατοχή του

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε στη Νέα Σμύρνη όπου συνελήφθη ένας άνδρας ο οποίο διακινούσε κοκαϊνη στην περιοχή. Επίσης στο Περιστέρι συνελήφθη και ο γιος εφοπλιστή ο οποίος φαίνεται να ευθύνεται για την ενέδρα θανάτου.

Στην κατοχή ενός 29χρονου ελληνικής υπηκοότητας βρέθηκαν πάνω από δύο κιλά κοκαϊνης, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου το απόγευμα στην Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν και τον έπιασαν επ' αυτοφώρω.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο 29χρονος διακινούσε συστηματικά κοκαΐνη στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας και η Δίωξη Ναρκωτικών είχε πληροφορίες για την δράση του, τις οποίες διασταύρωσε και τον εντόπισε, την ώρα της «δουλειάς». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Από την έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • κοκαΐνη βάρους 2 κιλών και 178 γραμμαρίων,
  • ζυγαριά ακριβείας,
  • δύο κινητά τηλέφωνα και 600 ευρώ

Συναγερμός στη Κρήτη: Συνελήφθη άνδρας που "ρήμαζε" σπίτια στην Ιεράπετρα

Η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον υπεύθυνο που λήστευε σπίτια στην Ιεράπετρα όπου και υπήρχαν κατηγορίες εις βάρος του εδώ και λίγες μέρες. Επίσης στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη πριν λίγες μέρες μία 34χρονη διεθνώς διωκόμενη όπου κρατούσε παράνομα έναν ανήλικο.

Συγκεκριμένα στην Κρήτη, Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας εξιχνίασαν δύο υποθέσεις κλοπών που έγιναν σε σπίτια στην Ιεράπετρα. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα που κατηγορείται για τις κλοπές που έγιναν στις 11 Δεκεμβρίου 2020.

Ο δράστης μπήκε στα δύο σπίτια και πήρε χρήματα, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και έπειτα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, έγινε η ταυτοποίηση του.

Στην κατοχή του άνδρα που συνελήφθη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μέρος των όσων έκλεψε τα οποία δόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 34χρονη διεθνώς διωκόμενη

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη μίας 34χρονης η οποία είναι διεθνώς διωκόμενη. Επίσης νέες εξελίξεις ήρθαν στο φως από την έρευνα της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλη.

Συγκεκριμένα ένα διεθνώς διωκόμενο άτομο εντοπίστηκε και συνελήφθη ύστερα από συνεργασία αστυνομικών Υπηρεσιών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και τις επισταμένες έρευνες και την οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, πρόκειται για 34χρονη γυναίκα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές Κύπρου, σε συνέχεια του οποίου εκδόθηκε Παραγγελία Σύλληψης – Προσαγωγής της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης.

Εντοπίστηκε χθες το πρωί στην περιοχή του Ωραιοκάστρου και κατηγορείται για παράνομη κατακράτηση ανηλίκου εκτός των ορίων της Κυπριακής Δημοκρατίας, πράξη που διαπράχθηκε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους σε περιοχή της Κύπρου. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share