Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί στο Περιστέρι: Συνελήφθη γιος εφοπλιστή - Ιδιαίτερα γνωστός στο κοινό από ριάλιτι

Έδρασε άμεσα η Αστυνομία

16 Δεκεμβρίου 2020 12:17
Πυροβολισμοί στο Περιστέρι: Συνελήφθη γιος εφοπλιστή - Ιδιαίτερα γνωστός στο κοινό από ριάλιτι

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου ξετυλίχτηκε ένα σοβαρό γεγονός στο Περιστέρι το οποίο πρόκειται για ενέδρα θανάτου με αποτέλεσμα να πέσουν αρκετοί πυροβολισμοί με τους κατοίκους της περιοχής να ενημερώνουν άμεσα την Αστυνομία. Επίσης η Αστυνομία την ίδια μέρα προχώρησε σε προσαγωγή γνωστού Πειραιώτη όπου φαίνεται να ήταν μπλεγμένος στο όλο περιστατικό.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου την ίδια μέρα που έγινε το περιστατικό, με θύμα έναν 32χρονο άντρα, αλβανικής καταγωγής, η αστυνομία προχώρησε σε ακόμη μία σύλληψη με αυτή να είναι ένας γιος εφοπλιστή.

Ειδικότερα ο συλληφθείς είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός στην κοινή γνώμη, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει σε ριάλιτι τηλεοπτικού σταθμού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές, όταν κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό αστυνομικού στον Πειραιά, έξω από νυχτερινό μαγαζί.

Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου όταν ένας 32χρονος πήγε σε μία μάντρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου στο Περιστέρι για να πληρώσει μία οφειλή. Εξερχόμενος από τη μάντρα, δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα. Ο ένας τον χτύπησε με σιδερογροθιά στο πρόσωπο και ο άλλος τον πυροβόλησε στο πόδι.

Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα μετέβη στο νοσοκομείο μόνο του, ενώ η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από περιοίκους. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Ακολούθησε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση κατά τη διάρκεια της οποίας αστυνομικοί εντόπισαν στο Χαϊδάρι αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν ότι τα άτομα αυτά επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο Περιστέρι.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν. Ο ένας από τους δύο είναι γιος εφοπλιστή και ιδιαίτερα γνωστός στους κοσμικούς κύκλους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η επίθεση είχε να κάνει με την "νύχτα", ενώ για την ίδια επίθεση αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Πυροβολισμοί στα Πατήσια: Ακόμη ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό, που συνδέεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, συνέβη στα Πατήσια, με το περιστατικό να αφορά μάλλον Αλβανούς και να αποφέρει έναν τραυματία.

Ο τραυματίας ο οποίος είναι αλβανικής υπηκοότητας, βρέθηκε από αστυνομικούς μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, στην συμβολή των οδών Πατησίων και Ιακωβάτων, ύστερα από τηλεφωνήματα κατοίκων της περιοχής οι οποίοι κατήγγειλαν ότι ακούγονταν πυροβολισμοί.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλα δύο άτομα, ομοεθνείς του τραυματία, τα οποία προσήχθησαν και εξετάζονται στην Ασφάλεια προκειμένου να διευκρινιστεί τι έχει γίνει.

Ο τραυματίας διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, «Γεώργιος Γεννηματάς».

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή βρέθηκαν στην οδό Νικοπόλεως, περίπου τρία στενά μακριά από το σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο με τον τραυματισμένο άνδρα, τέσσερις κάλυκες από πιστόλι. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών του τραυματισμού σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τι συνέβη στο περιστατικό

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας (14/12) υπήρξαν πυροβολισμοί στην περιοχή των Κάτω Πατησίων, με έναν άνδρα να τραυματίζεται. Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς συνέβη στην οδό Νικοπόλεως, με την αστυνομία να εντοπίζει στην οδό Ιακωβάτων ένα μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν ο τραυματισμένος από τις σφαίρες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ ένας άνδρας αλβανικής υπηκοότητας βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα πυροβόλου όπλου μέσα σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν άλλοι δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου εξετάζονται προκειμένου να διευκρινιστεί τι έχει συμβεί.

Ο τραυματίας διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, «Γεώργιος Γεννηματάς».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share