Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο

Θρήνος...

16 Δεκεμβρίου 2020 23:22
Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 14χρονου αγοριού μετά από επίθεση γερμανικού λυκόσκυλου στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το σκυλί είχε υιοθετηθεί από την οικογένεια έξι μήνες πριν ωστόσο είναι άγνωστη η αιτία της επίθεσης καθώς το λυκόσκυλο δεν είχε παρουσιάσει στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά ενώ ήταν πολύ κοντά στο παιδί!

Η σορός του παιδιού βρέθηκε λίγα μέτρα πιο μακριά ενώ το γραφείο του σερίφη του Otter Tail ανακοίνωσε πως το παιδί εξέπνευσε σχεδόν αμέσως μετά την άγρια επίθεση του ζώου.

Θύμα της επίθεσης ήταν ο Dion Bush, με το σκυλί να υιοθετείται από την οικογένεια από την Πολωνία, όπου φυλασσόταν σε ένα αγρόκτημα. Ενώ, και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Βόλο συνέβη ένα περιστατικό βγαλμένο από ταινία τρόμου με έναν άνδρα να δέχεται επίθεση στην αυλή του σπιτιού του από τον σκύλο του γείτονα με αποτέλεσμα να δεχτεί αρκετά τραύματα.

Σοκ: Αγέλη σκύλων κατασπάραξε μητέρα 4 παιδιών

Τραγωδία στην Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου μια 36χρονη μητέρα 4 παιδιών έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση σκυλιών, τα οποία την κατασπάραξαν. Από την άλλη όμως δείτε και έναν σκύλο ήρωα που βουτάει στο νερό για να σώσει την ζωή ενός μικρού ελαφιού.

Η Ruthie Mae Brown, περπατούσε στο δρόμο, όταν δέχτηκε την άγρια επίθεση των σκυλιών. Η 36χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή επί τόπου, καθώς πολλά από τα δαγκώματα ήταν σε αρτηρίες. Το γραφείο του σερίφη της πόλης ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, ενώ όπως μεταδίδει το WBMA , μερικά από τα σκυλιά έχουν ήδη βρεθεί και έχουν οδηγηθεί σε άσυλο.

Το πλέον σοκαριστικό είναι το γεγονός, σύμφωνα με τον σερίφη, πως τα σκυλιά δεν ήταν αδέσποτα αλλά έχουν ιδιοκτήτες. Συνολικά, εκτιμάται πως τα σκυλιά που επιτέθηκαν στην Ruthie ήταν επτά. Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα είχε τέσσερις γιους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share