Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Ανατροπή από τον Σάκη Αρναούτογλου - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα (Video)

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

15 Δεκεμβρίου 2020 17:38
Ανατροπή από τον Σάκη Αρναούτογλου - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Tα νέα προγνωστικά δεδομένα για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών τις ημέρες των γιορτών έδωσε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. Παράλληλα, καμπανάκι σήμανε από τον Τάσο Αρνιακό για το καιρό της Πρωτοχρονιάς.

Μετά από μια περίοδο έντονων βροχοπτώσεων σήμερα θα είναι και η τελευταία ημέρα μιας μακράς περιόδου παρέλασης βαρομετρικών χαμηλών. Ο καιρός βελτιώνεται από την Τετάρτη και για αρκετές ημέρες θα παραμείνει ήπιος, χωρίς ισχυρές κακοκαιρίες και μόνο τοπικές βροχές, πιο πολλές την Παρασκευή, με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πάντως για τον καιρό των Χριστουγέννων ότι θα αναμένει και τα στοιχεία των δύο επόμενων ημερών πριν να κάνει ασφαλή πρόβλεψη, αφού η τάση θέλει να κατεβαίνουν στην Ευρώπη ψυχρές αέριες μάζες.

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο έμπειρος μετεωρολόγος της ΕΡΤ:

"Από το μεσημέρι θα περιμένουμε..." - Καμπανάκι από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Καιρός σήμερα: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για τον καιρό στο Open, τονίζοντας πως σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου πως ο καιρός θα είναι αρκετά καλός με πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Επίσης δείτε τι είπε ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό που αναμένεται να κάνει τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος μετεωρολόγος είπε ότι για σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στη δυτική και βόρεια Ελλάδα και κυρίως στη δυτική βορειοδυτική, ο καιρός θα είναι πολύ καλός με πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε αυξημένες συννεφιές μέχρι και το μεσημέρι που θα συνοδεύονται από πρόσκαιρες τοπικές βροχές.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share