Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Πειραιά: Πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι - Έσπευσε στο σημείο το Λιμενικό Σώμα

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οδηγός

15 Δεκεμβρίου 2020 08:03
Συναγερμός στον Πειραιά: Πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι - Έσπευσε στο σημείο το Λιμενικό Σώμα

Συναγερμός σήμανε στον Πειραιά όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι με τον οδηγό να βρίσκεται ήδη μέσα. Επίσης έχει σημάνει ακόμη ένας συναγερμός στις Αρχές στον Πειραιά όπου μία μητέρα κλείδωσε το μωρό της σπίτι και εξαφανίστηκε χωρίς να γνωρίζει κανείς την αιτία.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στον Πειραιά στην περιοχή της πύλης Ε8 του λιμανιού. Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμενικό και στο σημείο έσπευσαν στελέχη του. Βρήκαν τον 56χρονο οδηγό εκτός κινδύνου, ενώ είχε ήδη βγει μόνος του από το νερό.

Με τη συνδρομή στελεχών της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού διενεργήθηκε έρευνα για τον εντοπισμό του οχήματος, το οποίο στη συνέχεια ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα στον προβλήτα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας, από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Τραγωδία στην Αντίπαρο: Τρεις νεκροί από πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Αντίπαρο, με ένα αυτοκίνητο να πέφτει στο λιμάνι του νησιού του Αιγαίου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τρία θύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οδηγός Ι.Χ. αυτοκίνητου έπεσε πριν από λίγο στο λιμάνι της Αντιπάρου, τη στιγμή που άλλοι δύο θάνατοι προκαλούν σοκ στην χώρα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τρεις επιβαίνοντες, οι οποίοι και οι τρείς είναι νεκροί.

Θεσσαλονίκη: Εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο στην Άνω Πόλη

Το βράδυ της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου σήμανε συναγερμός στη Θεσσαλονίκη όταν σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με στόχο ένα εταιρικό αυτοκίνητο στην Άνω Πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ή οι δράστες προκάλεσαν φωτιά με χρήση εύφλεκτου υλικού στο εμπρόσθιο ελαστικό του οχήματος. Η φωτιά έγινε αντιληπτή από περιοίκους που προσπάθησαν να τη σβήσουν. Στο σημείο έσπευσαν δυο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες.

Κλιμάκιο της ανακριτικής υπηρεσίας της Πυροσβεστικής εξέτασε το όχημα. Να σημειωθεί ότι όχημα της ίδιας εταιρείας είχε γίνει στόχος εμπρηστών πριν από δυο εβδομάδες. Τότε την ευθύνη ανέλαβε η αναρχική ομάδα «Μέτωπο Ταξικής Αλληλεγγύης- Πυρήνας εργατικής αλληλεγγύης».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share