Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Συναγερμός στον Άλιμο: Άγνωστοι επιτέθηκαν σε περιπολικό

Τι συνέβη;

5 Δεκεμβρίου 2020 22:59
Συναγερμός στον Άλιμο: Άγνωστοι επιτέθηκαν σε περιπολικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από λίγο σήμανε συναγερμός στον Άλιμο όπου κάποιοι άγνωστοι επιτέθηκαν σε περιπολικό. Σημειώνεται ότι νωρίτερα το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών στο Κολωνό.

Συγκεκριμένα επίθεση με πέτρες δέχτηκε πριν από λίγο διερχόμενο περιπολικό στην περιοχή του Αλίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα νεαρών που ήταν κρυμμένη σε πάρκο πολύ κοντά στο δρόμο που περνούσε το όχημα της ΕΛ.ΑΣ. έριξε πέτρες μόλις αντίκρισε το περιπολικό.

Πριν λίγη ώρα σημειώθηκε επίθεση στον Άλιμο και συγκεκριμένα σε περιπολικό.

Από το συμβάν δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Τρία άτομα έχουν προσαχθεί και οδηγούνται στο Αστυνομικό Τμήμα για να διαπιστωθεί αν έχουν ή όχι σχέση με την επίθεση.

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. κλείνουν έξι σταθμοί του μετρό την Κυριακή

Με εντολή της Αστυνομίας θα κλείσουν αύριο Κυριακή στις 8.00 οι σταθμοί Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Μοναστηράκι και Βικτώρια στις γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό. Από τους σταθμούς αυτούς οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση. Το Τραμ θα λειτουργήσει κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα εκδόθηκε η απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για την απαγόρευση των συναθροίσεων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την οποία «απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 05:00 ώρα έως και την 24:00 ώρα της 6ης Δεκεμβρίου 2020».

Επίσης γνωστοί στην Αστυνομία είναι οι έξι από τους εννιά συλληφθέντες που δημιούργησαν επεισόδια χθες στο Σύνταγμα.

Αναλυτικότερα, η διαταγή αναφέρει

«Λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 05:00 ώρα έως και την 24:00 ώρα της 6ης Δεκεμβρίου 2020.

Για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:

  • διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ στα νομικά πρόσωπα και (3.000) ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν
  • δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και
  • διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις».

Κλείνουν έξι σταθμοί του μετρό λόγω της Επετείου του Αλέξη Γρηγορόπουλου

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share