Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Πλάνταξαν όλοι στο κλάμα με τα ΑΒ Βασιλόπουλος: Συγκλονίζουν με την τελευταία ανακοίνωση

Τιμούν τις λατρείες της ζωής μας

4 Δεκεμβρίου 2020 12:42
Πλάνταξαν όλοι στο κλάμα με τα ΑΒ Βασιλόπουλος: Συγκλονίζουν με την τελευταία ανακοίνωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονιστική είναι η τελευταία ανακοίνωση των ΑΒ Βασιλόπουλος, με άπαντες να πλαντάζουν στο κλάμα από την είδηση, η οποία τιμούσε ιδιαίτερα τα πιο σημαντικά άτομα της κοινωνίας μας.

Επιθυμώντας να τιμήσει τις γυναίκες, η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, που έχει προχωρήσει σε μια προσφορά για τη μεγαλύτερη επένδυση για το σπίτι μας, σε συνεργασία με διάσημη εταιρεία σαμπουάν, δείχνουν την υποστήριξή τους, ευχαριστώντας τις μέσω της καμπάνιας «Δείξτε εμάς».

ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωση Dove

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας #ΔείξτεΕμάς, η μάρκα Dove σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, θέλουν να ευχαριστήσουν όλες εσάς που με τη συμμετοχή σας στην ενέργεια, μοιραστήκατε τις πραγματικές ιστορίες πίσω από τα σημάδια στην επιδερμίδα σας, στηρίζοντας το έργο της ΜΚΟ W.I.N. HELLAS - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών.

Μέσω της καμπάνιας #ΔείξτεΕμάς η μάρκα Dove δημιούργησε τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη φωτογραφιών στον κόσμο, με στόχο την κατάρριψη των στερεοτύπων ομορφιάς, την προβολή του αληθινού μας εαυτού και την αυθεντική απεικόνιση των γυναικών στα ΜΜΕ και τη διαφήμιση. Με περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες, διαθέσιμες σε όλα τα μέσα, η καμπάνια προβάλλει την αληθινή ομορφιά χωρίς φίλτρα, χωρίς ψηφιακή επεξεργασία και, το κυριότερο, χωρίς διακρίσεις!

Με έμπνευση την παγκόσμια καμπάνια και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα η μάρκα Dove, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προσκάλεσε όλες εσάς να αγκαλιάσετε τη μοναδικότητα της επιδερμίδας σας! Με τη συμμετοχή σας στην ενέργεια #ΔείξτεΕμάς, αφηγηθήκατε τις πραγματικές ιστορίες πίσω από τα σημάδια της επιδερμίδας σας. Έτσι, κάθε σημάδι που στο παρελθόν ίσως θεωρούταν «ψεγάδι», μεταμορφώθηκε σε πηγή αυτοπεποίθησης και όλες μαζί ενισχύσαμε το έργο της ΜΚΟ W.I.N. HELLAS - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της W.I.N. HELLAS - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών, η μάρκα Dove και η ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκίνησαν να προσφέρουν εξειδικευμένα online ψυχο-εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενδυνάμωση και τη στήριξη των γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Συνεχίστε να εμπνέετε με τις ιστορίες σας και μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας!».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share