Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Παντρεμένο ζευγάρι "έφαγε" πρόστιμο 900 ευρώ - Σε απόγνωση ο σύζυγος

Απίστευτο

4 Δεκεμβρίου 2020 10:39
Απίστευτο: Παντρεμένο ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με το lockdown να βρίσκεται ακόμη σε ισχύ η Ελληνική Αστυνομία δεν διστάζει να κόβει τα πρόστιμα σαν "βροχή" σε όσους τα παραβιάζουν ενώ μία πρόσφατη περίπτωση έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες μία 17χρονη έλαβε το πρόστιμο των 900 ευρώ με τον άνεργο πατέρα της να βρίσκεται σε κατάσταση απόγνωσης.

Συγκεκριμένα, ένα παντρεμένο ζευγάρι που βρέθηκε στο ίδιο ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο, δέχτηκε πρόστιμο που άγγιζε τα 900 ευρώ. Δηλαδή, το ζευγάρι θα πρέπει να πληρώσει 600 ευρώ και άλλα 300 ο οδηγός που τους μετέφερε προκειμένου να βρεθούν στο αεροδρόμιο.

Αυτό έγινε γνωστό στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με το άνδρα να τονίζει ότι η κατάσταση αυτή είναι άδικη. Μάλιστα, ανέφερε ότι είναι γελοίο να μοιράζεται το ίδιο σπίτι και το ίδιο κρεβάτι με τη γυναίκα του και να μην μπορεί να μπει μαζί της στο ίδιο ταξί.

«Γίνεται να μην μπορώ με την γυναίκα μου που μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι και το ίδιο κρεβάτι, να μπω σε ένα ταξί; Είναι λογικό; Να θέλουμε να πάμε στο αεροδρόμιο και να πρέπει να χρησιμοποιήσουμε δύο ταξί. Είναι άδικο», είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγος.

Δείτε το βίντεο:

Θεσσαλονίκη: "Έσπασαν" το lockdown για να κάνουν πάρτι με ναρκωτικά

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου όπου μία παρέα επτά ατόμων συνελήφθησαν για ένα πάρτι που διοργάνωσαν με ναρκωτικά, ενώ πριν λίγες μέρες ένας 35χρονος "έσπασε" την καραντίνα και διακινούσε ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα χειροπέδες σε επτά άτομα πέρασαν το απόγευμα της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχαν μαζευτεί σε σπίτι παραβιάζοντας τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού. Κατά την διάρκεια ελέγχου από την ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκε και μικρή ποσότητα χασίς.

Το περιστατικό, όπως μεταδίδει το GRTimes, σημειώθηκε στην περιοχή του Ωραιόκαστρου και η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιήθηκε περίπου στις 6:30 το απόγευμα, ενώ κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και ποσότητες κάνναβης. Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην αποκάλυψη της παράνομης συνάθροισης των νεαρών έχοντας σχετικές πληροφορίες για συγκεντρωμένα άτομα σε σπίτι.

Στον ιδιοκτήτη του σπιτιού επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους καλεσμένους του η ΕΛΑΣ «μοίρασε» πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα διότι παραβίασαν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Να σημειωθεί ότι η ΕΛΑΣ συνεχίζει το σαφάρι ελέγχων σε όλη τη Θεσσαλονίκη για την τήρηση των μέτρων, καθώς η περιοχή παραμένει στο «κόκκινο» παρά το lockdown που έκλεισε ήδη από χτες έναν μήνα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share