Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άνανδρος έδεσε τον σκύλο του στη μέση του δρόμου και έφυγε – Μπερδεμένος ο σκύλος τον περίμενε

Τα σχόλια δικά σας!

2 Δεκεμβρίου 2020 10:14
Άνανδρος έδεσε τον σκύλο του στη μέση του δρόμου και έφυγε – Μπερδεμένος ο σκύλος τον περίμενε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άνθρωπος έδεσε τον σκύλο του στη μέση του δρόμου και έφυγε – Μπερδεμένος ο σκύλος τον περίμενε!

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ένας “άνθρωπος” άφησε δεμένο τον σκύλο του για άγνωστο λόγο στη μέση του δρόμου και έφυγε προκαλώντας πληθώρα αρνητικά σχόλια χρηστών. Ένα περιστατικό που μας έφερε στο μυαλό το αντίστοιχο προ ημερών στην Λιβαδειά που εξόργισε το διαδίκτυο!

Διαβάστε την ανάρτηση:

Αναρωτιέμαι… πού είναι το θάρρος, σε ποια κρυμμένη γωνιά συνείδησης βρίσκεις τη δύναμη να σφυρίζεις στο σκύλο σου και να λες ′′ Έλα, πήδα πάνω, θα σε πάω βόλτα με το αυτοκίνητο,” Και μετά να τον αφήνεις δεμένο σε ένα άγνωστο μέρος, και να φεύγεις ενώ σε κοιτάζει μπερδεμένο και χωρίς να το πιστεύει, γιατί αυτό δεν θα το περίμενε από σένα! Και αναρωτιέμαι… μπορείς να αποκαλείς τον εαυτό σου άνθρωπο που είναι ικανός γι ‘ αυτό;

Σκύλος ήρθε σε επαφή με πύθωνα αλλά αυτό που έγινε μετά ήταν απίστευτο (βίντεο)

Τα σκυλιά μπορεί να θεωρούνται φύλακες αλλά και οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου αλλά μόλις συναντήσουν στο δρόμο τους κάτι το οποίο δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αλλάζουν "δρόμο". Επίσης δείτε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε ένα σκύλο και έναν καρχαρία.

Συγκεκριμένα ένας άντρας στην Ταϊλάνδη κατέγραψε με την κάμερα του ένα απίστευτο στιγμιότυπο, βλέποντας έξω απ' το σπίτι του ένα σκύλο να πατάει έναν τεράστιο πύθωνα. Ο σκύλος θέλησε να περάσει πάνω απ' το τεράστιο ερπετό, το οποίο έχοντας πριν από ελάχιστη ώρα πάρει το γεύμα του, έμοιαζε σαν υπνωτισμένο, με αποτέλεσμα να μην αντιδράσει καθόλου.

Δείτε το απίθανο στιγμιότυπο στο βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share