Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη: 71χρονη μητέρα κρατούσε τον 41χρονο γιο της κλειδωμένο επί 28 χρόνια

Είχε πληγές στο σώμα και είχε χάσει τα δόντια - Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες

1 Δεκεμβρίου 2020 16:48
Φρίκη: 71χρονη μητέρα κρατούσε τον 41χρονο γιο της κλειδωμένο επί 28 χρόνια
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι Αρχές της Σουηδίας ανακάλυψαν μια ανατριχιαστική υπόθεση, καθώς μια 70χρονη μητέρα είχε έγκλειστο τον 41χρονο γιο της για 28 χρόνια μέσα στο σπίτι τους. Μάλιστα, σύμφωνα με ΜΜΕ της Σουηδίας, το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα που βρίσκεται σε προάστιο της Στοκχόλμης, ενώ ο γιος ήταν γεμάτος πληγές που είχαν μολυνθεί, ήταν υποσιτισμένος και είχε χάσει όλα του τα δόντια.

Ο εκπρόσωπος της σουηδικής αστυνομίας, Όλα Έστερλινγκ, είπε στο AFP ότι «η μητέρα είναι ύποπτη για παράνομη στέρηση ελευθερίας και για πρόκληση σωματικής βλάβης» και πρόσθεσε πως ο γιος «βρισκόταν έγκλειστος για πολύ καιρό» στο οικογενειακό διαμέρισμα που βρίσκεται στο Χάνιν, στα προάστια της Στοκχόλμης.

Επίσης, η εισαγγελία σε ανακοίνωση που εξέδωσε επιβεβαίωσε ότι «ένα μέλος της οικογένειας σήμανε συναγερμό, αφού είδε τον γιο», ενώ η εισαγγελέας της Στοκχόλμης, Έμα Ούλσον, διευκρίνισε ότι αυτός βρέθηκε από το συγγενικό τους πρόσωπο την Κυριακή.

Τα σουηδικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο άνδρας βρέθηκε ξαπλωμένος πάνω σε μια κουβέρτα στο πάτωμα. Έφερε τραύματα που είχαν μολυνθεί στα πόδια, μπορούσε μόλις και μετά βίας να περπατήσει και να μιλήσει και δεν είχε σχεδόν καθόλου δόντια. Μέχρι στιγμής, η σουηδική αστυνομία δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αυτές, αλλά διευκρίνισε ότι ο γιος της συλληφθείσας μπήκε στο νοσοκομείο. «Τώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο (...) Γνωρίζω ότι χρειαζόταν χειρουργείο», σημείωσε η εισαγγελέας Ούλσον.

Επίσης, σοκ προκαλεί το βίντεο και οι φωτογραφίες από τη στιγμή που οι αστυνομικοί βρήκαν γυμνά και σε άθλια κατάσταση δύο παιδιά ηλικίας μόλις 2 και 3 ετών σε σπίτι στο Οχάιο των ΗΠΑ την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με την Sun τα παιδιά τα είχε αφήσει κλειδωμένα η μητέρα τους χωρίς φαγητό ή νερό.

12χροvη έμειvε έγκυoς! Φρίκη με τις πράξεις της μητέρας στην κόρη της

Ένα φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στην Iowa των ΗΠΑ, όταν ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών έμεινε έγκυος. Το χειρότερο είναι ότι η μητέρα της το άφησε να συμβεί. Η Tina M. Durant άφησε την κόρη της (που τότε ήταν 11 ετών) να κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι… με έναν 24χρονο, τον Jacob White.

Ο White συνελήφθη και κατηγορήθηκε για κακοποίηση ανηλίκου. Όπως φαίνεται ο White είναι ένας οικογενειακός φίλος. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η μικρή παραπονιόταν συνέχεια στη μητέρα της για την απρεπή συμπεριφορά του White. Φρίκη σημειώθηκε και στη Σλοβενία με έναν 67χρονο να κρύβει για χρόνια το πτώμα της μητέρας του.

H μητέρα της όχι μόνο δεν έκανε κάτι για να αποτρέψει αυτή τη συμπεριφορά αλλά το άφησε να συμβεί με τη στάση της. Πάρα πολλοί μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι προσπάθησαν να πουν στη μητέρα ότι το να αφήσει να την μικρή να κοιμηθεί με τον White ήταν λάθος.

Βέβαια, θα ήταν πιο σωστό να προσφύγουν στις αρχές. Τώρα ο White αντιμετωπίζει κατηγορίες για 3ου βαθμού σεξουαλική κακοποίηση. Οι γείτονες δεν ξαφνιάστηκαν με την είδηση ότι η μικρή είναι έγκυος, αφού όπως ανέφεραν κάθε μέρα διάφοροι άνδρες μπαινόβγαιναν στο σπίτι χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Η μητέρα αποποιήθηκε τις ευθύνες και επέλεξε να μην έχει καμία σχέση με την έγκυο προεφηβική κόρη της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share