Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη: 27χρονη μητέρα κλείδωσε και παράτησε γυμνά το 2χρονο και 3χρονο παιδί της - Ζούσαν μέσα στα σκουπίδια (Video)

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες

1 Δεκεμβρίου 2020 12:34
Φρίκη: 27χρονη μητέρα κλείδωσε και παράτησε γυμνά το 2χρονο και 3χρονο παιδί της - Ζούσαν μέσα στα σκουπίδια (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ προκαλεί το βίντεο και οι φωτογραφίες από τη στιγμή που οι αστυνομικοί βρήκαν γυμνά και σε άθλια κατάσταση δύο παιδιά ηλικίας μόλις 2 και 3 ετών σε σπίτι στο Οχάιο των ΗΠΑ την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με την Sun τα παιδιά τα είχε αφήσει κλειδωμένα η μητέρα τους χωρίς φαγητό ή νερό.

Τις αρχές ειδοποίησαν γείτονες που είδαν το ένα από τα δύο παιδιά να κρέμεται έξω από το παράθυρο του διώροφου σπιτιού. Όπως προέκυψε η 27χρονη μητέρα τους, Μαρκίσα Ορτίζ είχε φύγει από το διαμέρισμα τα ξημερώματα αφήνοντας τα δύο παιδιά χωρίς φαγητό σε ένα σπίτι γεμάτο σκουπίδια. Επίσης, ένα φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στην Iowa των ΗΠΑ, όταν ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών έμεινε έγκυος. Το χειρότερο είναι ότι η μητέρα της το άφησε να συμβεί.

Για να φτάσουν οι αστυνομικοί τα παιδιά χρειάστηκε να σκαρφαλώσουν με σκάλα με έναν εξ αυτών να δηλώνει ότι «αυτό που είδαν είναι πιθανότατα ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει».

Σύμφωνα με τον ίδιο μέσα στο σπίτι πετούσαν «εκατοντάδες μύγες» με τις πόρτες να έχουν κλειδωθεί με ειδικό τρόπο ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να τις ανοίξουν.

Όσο για τη μητέρα όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί έκανε την πράξη αυτή, δεν έδωσε καμία απάντηση «και απλά μας κοιτούσε».

Σάλος με 49χρονη μητέρα: Σκότωσε τα μωρά της και τώρα…

Σάλος επικρατεί στις ΗΠΑ με 49χρονη μητέρα, η οποία σκότωσε τα μωρά της πριν από πολλά χρόνια και τώρα έρχεται μια απόφαση, η οποία ανατρέπει τα πάντα για την υπόθεσή της.

Η Σούζαν Σμιθ είχε σκοτώσει τους γιους της το 1994 στη λίμνη της Νότιας Καρολάινα, έχοντάς τα δεμένα στα καθίσματά τους για το αυτοκίνητο, ενώ σοκ έπαθε έτερη μητέρα, βλέποντας το λόγο για τον οποίο σηκώθηκε από το κρεβάτι το παιδί της.

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει την χώρα και, τώρα, η ίδια μπορεί να αποφυλακιστεί στα επόμενα τέσσερα χρόνια, έχοντας πατήσει πια τα 49 της και παρότι στα 26 της χρόνια δεν ήταν υπόδειγμα κρατουμένης, έχοντας καταναλώσει ναρκωτικά κι έχοντας τσακωθεί αρκετές φορές με τους φύλακες.

«Γνωρίζει το θέμα και έχει αρχίσει να πειθαρχεί τις τελευταίες μέρες», λέει μια πηγή από την φυλακή. Η ίδια, πάντως, είχε αποδειχθεί ιδιαίτερα σατανική, όταν στις 25 Οκτωβρίου 1994 είχε καταγγείλει πως ένας ένστολος άνδρας είχε κλέψει το αμάξι και τα παιδιά της, βγαίνοντας μέχρι και στην τηλεόραση για τους αγνοούμενους γιους της. Αργότερα, όμως, υπέπεσε σε λάθη στις μαρτυρίες της και, σύντομα, αποκαλύφθηκε η σκληρή πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην φυλακή.

Ο νόμος, πάντως, της επιτρέπει να βγει στα 30 χρόνια, εφόσον πείσει για τη μετάνοια στο έγκλημά της, διαφορετικά θα μείνει στην φυλακή μέχρι το τέλος της ζωής της. Το 2000 και το 2001 είχε θεαθεί να τσακώνεται με τους φύλακες, με τον τότε διευθυντή του σωφρονιστικού ιδρύματος, Τζον Όζμιντ, να την χαρακτηρίζει ως μια χειριστική γυναίκα. Τώρα, όμως, εκείνη επιχειρεί να πείσει για την πειθαρχία, που έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια, ώστε να κερδίσει την πολυπόθητη αποφυλάκιση.

Ο Όζμιντ, παράλληλα, θεωρεί πως η Σμιθ έχει σημαντικές πιθανότητες να τα καταφέρει. «Βλέποντας το πώς το σχετικό δικαστήριο δρα, θεωρώ πως η Σούζαν θα έχει ισχυρή στήριξη από τον νόμο και ελαφρυντικά, κάτι που θα παίξει ρόλο. Έχει αντιληφθεί πως όλα πάνε καλύτερα από το πουθενά και μπορεί πραγματικά να αποφυλακιστεί», υποστήριξε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share