Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Κινηματογραφική ληστεία στο Νέο Ψυχικό: Άδειασαν θυρίδες τράπεζας

Συναγερμός στις Αρχές

27 Νοεμβρίου 2020 14:44
Κινηματογραφική ληστεία στο Νέο Ψυχικό: Άδειασαν θυρίδες τράπεζας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια περίεργη ληστεία σημειώθηκε σε τράπεζα στο Νέο Ψυχικό, με αγνώστους να «αδειάζουν» συγκεκριμένες θυρίδες και μάλιστα μη αφήνοντας ούτε ίχνος!

H υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 13 Νοεμβρίου όταν και διαπιστώθηκε ότι έλειπε περιεχόμενο από μια εκ των τεσσάρων θυρίδων.

Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότι έλειπαν χρήματα και κοσμήματα και από άλλες θυρίδες. Ήδη έχει ξεκινήσει εσωτερικός έλεγχος και εξετάζονται βίντεο των καμερών ασφαλείας.

Ληστεία στο Νέο Ψυχικό

Οι ιδιοκτήτες δήλωσαν πως εντός των θυρίδων υπήρχαν τεράστια ποσά. Πληροφορίες αναφέρουν πως ερευνάται το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή ατόμου που είχε εσωτερική πληροφόρηση. Επίσης, τα ξημερώματα της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου σημειώθηκε ένα τρομακτικό περιστατικό στο Περιστέρι σε ένα σπίτι ζευγαριού στο οποίο ήρθαν αντιμέτωποι με δύο ληστές.

Λήστεψαν καθηγητή εν ώρα... μαθήματος (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη όπου καταγράφθηκαν ληστές σε βίντεο την ώρα που μπαίνουν σε σπίτι καθηγητή όταν εκείνος έκανε διαδικτυακά το μάθημα του. Ενώ ένας άλλος άνδρας έκανε μία ληστεία αλλά ήθελε να τον πιάσουν.

Συγκεκριμένα Στο βίντεο φαίνεται ο 51χρονος Μάριο Καντίντο Σάντος να μιλά στους περίπου 20 μαθητές του όταν ξαφνικά οι συνολικά πέντε ληστές μπαίνουν σπίτι του, τον ακινητοποιούν και αρχίζουν να τον απειλούν προκειμένου να τους αποκαλύψει πού κρύβει χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι καθηγητή την ώρα που έκανε διαδικτυακό μάθημα.

Περιγράφοντας τι συνέβη ο 51χρονος εκπαιδευτικός είπε ότι άκουσε τους ληστές να του λένε «θα σαρώσουμε το σπίτι σου. Πού είναι η κόρη σου, πού είναι τα λεφτά; Πού είναι τα άλλα που κρύβεις;». Μαζί με τον 51χρονο όμηρος των πέντε ληστών βρέθηκε και η 23χρονη έγκυος κόρη του, της οποίας έδεσαν τα χέρια και της κάλυψαν το κεφάλι.

«Έζησα τον απόλυτο τρόμο. Μου έφεραν την έγκυο κόρη μου και μου έλεγαν «είτε θα μας πεις πού είναι τα χρήματα είτε θα κάνουμε κακό στο παιδί σου»» περιγράφει. Η αστυνομία συνέλαβε και τους πέντε κακοποιούς που δεν γνώριζαν ότι η δράση τους μεταδιδόταν «ζωντανά».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share