Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το Κορωνό-παρτι του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών - Χωρίς μάσκες, με σαμπάνιες εν μέσω lockdown

Έκανε πάρτι με δέκα άτομα στο γραφείο του

21 Νοεμβρίου 2020 10:54
Το Κορωνό-παρτι του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών - Χωρίς μάσκες, με σαμπάνιες εν μέσω lockdown
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απαράδεκτες εικόνες, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού και lockdown διέρρευσαν από το πάρτι γενεθλίων που έκανε χθες ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός.

Οπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από παρόντα στο πάρτι (ο οποίος στη συνέχεια τις διέγραψε αναλογιζόμενος προφανώς τον σάλο που θα επακολουθούσε) στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν περί τα δέκα άτομα.

Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του. Οπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, ο μόνος που φορούσε μάσκα ήταν ο Δημ. Βερβεσός.

Ασφαλώς η ανεύθυνη ενέργεια συνιστά πρόκληση για την κοινωνία και τους πολίτες οι οποίοι πειθαρχούν στο lockdown. Από εκπροσώπους του νομικού κόσμου, το λιγότερο που θα περίμενε κανείς θα ήταν να δώσουν το παράδειγμα τήρησης των νόμων. Ωσόσο δείτε και τι συνέβει με την 24χρονη που διοργάνωσε πάρτι στην Συγγρού.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι Βερβεσού:

Μπογδάνος: Αποστροφή!

Την σύναξη σχολίασε στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος γράφοντας: «Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτυ με σαμπάνιες στο γραφείο του.

Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. «Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ανέβασαν πριν λίγο στο instagram. Αποστροφή!»

Διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων εν μέσω lockdown στην Θεσσαλονίκη

Πάρτι γενεθλίων εν μέσω lockdown διοργανώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λεωφόρο Νίκης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Thestival.gr, στις 18:30 το 100 δέχτηκε κλήση για μουσική και φασαρία από διαμέρισμα και αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Όπως διαπίστωσαν, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είχε διοργανώσει πάρτι γενεθλίων με έξι καλεσμένους.

Στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος βεβαιώθηκε, πάντα σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, πρόστιμo 3.000 ευρώ ενώ σε κάθε καλεσμένο επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και μη τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Μπορεί ο φονικός ιός να καλπάζει στην Θεσσαλονίκη, αυτό ωστόσο δεν ενοχλεί τους νέους καθώς και πριν 3 ημέρες έγινε πάλι πάρτι στην συμπρωτεύουσα με 20 φοιτητές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share