Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορωνο-πάρτι στη Συγγρού: Αρνείται τις κατηγορίες η 24χρονη

Έναν Αυστραλό φέρεται να κατηγορεί η κοπέλα

11 Νοεμβρίου 2020 10:03
Κορωνο-πάρτι στη Συγγρού: Αρνείται τις κατηγορίες η 24χρονη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H 24χρονη που φέρεται ως διοργανώτρια για το «πάρτι κορωνοϊού» στη Συγγρού αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Επίσης δείτε το βίντεο από το πάρτι-κορωνοϊού το οποίο απεικονίζει τι γινόταν σε αυτό. Συγκεκριμένα η νεαρή, μιλώντας μέσω του δικηγόρου της στον Alpha, αρνείται τις κατηγορίες και «δείχνει» ως υπεύθυνο άλλο πρόσωπο.

«Είπε και το πρόσωπο και το ονοματεπώνυμο του Αυστραλού, έδωσε και το κινητό του τηλέφωνο που είχε την πρωτοβουλία να μετατρέψει τους ενοίκους σε συμμέτοχους ενός πάρτι. Υπάρχει ένα πρόσωπο που φαίνεται ότι κάνει τη ζωή καλύτερη κάποιων γνωστών ποδοσφαιριστών και κάποιων γνωστών μπασκετμπολιστών» αναφέρει συγκεκριμένα ο δικηγόρος της 24χρονης, Αλέξης Κούγιας.

«Είμαι συγκλονισμένη, έχω ήδη πολύ βεβαρυμένη υγεία και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι βρίσκομαι κατηγορούμενη με αυτές τις κατηγορίες. Είμαι υπεύθυνος άνθρωπος, σέβομαι απόλυτα τα μέτρα, τα οποία έχει επιβάλει η κυβέρνηση και στεναχωριέμαι γιατί και εγώ προσωπικά δυσφημίστηκα, αλλά και η οικογένειά μου και το ξενοδοχείο μας», είπε από την πλευρά της η 24χρονη.

Ενώ πρόσθεσε πως: «Δεν γνώριζα κανέναν από όλους αυτούς που ήταν εκεί. Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο Σεμέδο, ο Μπρούνο ή ο Ραντζέλοβιτς. Ούτε γνωρίζω τα ονοματεπώνυμα των κοριτσιών που είχαν φέρει».

Το κορωνο-πάρτι στο ξενοδοχείο της Συγγρού φέρνει βαρύτερα πρόστιμα και κυρώσεις

«Τσουχτερά» πρόστιμα και κυρώσεις για τις επιχειρήσεις που παραβιάζουν τα μέτρα προστασίας έναντι της διασποράς του κορωνοϊού προβλέπει η υπουργική απόφαση που υπογράφουν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Θεόδωρος Σκυλακάκης, στον απόηχο της υπόθεσης του πάρτι σε ξενοδοχείο των Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η υπουργική απόφαση προβλέπει, στις επιχειρήσεις ή οποιοδήποτε νομικό πρόσωπο που διοργανώνουν ή φιλοξενούν εκδηλώσεις, τον διπλασιασμό του διοικητικού προστίμου που μπορεί να φθάσει ως τις 10.000 ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας ως 30 ημερολογιακές ημέρες, από 15 που ήταν πριν.

Αντίστοιχα, στα φυσικά πρόσωπα που διοργανώνουν ή φιλοξενούν εκδηλώσεις, το διοικητικό πρόστιμο μπορεί να φθάσει τα 5.000 ευρώ. Επίσης, η απόφαση καθορίζει στα 300 ευρώ το πρόστιμο που θα επιβάλλεται στα πρόσωπα που παραβιάζουν τον περιορισμό κυκλοφορίας. Παράλληλα δείτε τη διοργανώτρια του πάρτι στο ξενοδοχείο στην Συγγρού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share