Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο ντοκουμέντο από το κρυφό κορωνο-πάρτι στην Συγγρού: 22 γυναίκες, 7 άνδρες, ναργιλέδες και αλκοόλ!

Στην φόρα ντοκουμέντο!

10 Νοεμβρίου 2020 10:31
Βίντεο ντοκουμέντο από το κρυφό κορωνο-πάρτι στην Συγγρού: 22 γυναίκες, 7 άνδρες, ναργιλέδες και αλκοόλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εικόνες από το εσωτερικό του χώρου που έγινε το κρυφό πάρτι στο ξενοδοχείο στην Συγγρού, αλλά λήψεις από εξωτερικό την ώρα της εφόδου.

Σάλο προκάλεσε χθες η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας, σχετικά με κρυφό πάρτι που έγινε σε ξενοδοχείο στην Λεωφόρο Συγγρού και παρόντες ήταν ακόμα και παίκτες του Ολυμπιακού.

Το Star στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, παρουσίασε videos τόσο από το εσωτερικού του χώρου που έγινε η συγκέντρωση, όσο και λήψεις που τραβήχτηκαν εξωτερικά.

Στο μέρος που γινόταν το πάρτι λοιπόν, διακρίνονται μπουκάλια και ποτήρια με αλκοόλ, αλλά και ναργιλέδες τους οποίους χρησιμοποιούσαν καλεσμένοι.

Γείτονες, μιλώντας στην κάμερα είπε: «Υπήρχε πάρα πολύ έντονη μουσική, η οποία ακουγόταν δύο-τρία τετράγωνα πιο κάτω».

Επίσης σε άλλο video που είναι τραβηγμένο απέναντι από το ξενοδοχείο ακούγεται η δυνατή μουσική που είχαν βάλει για να διασκεδάσουν οι συμμετέχοντες, αλλά και η στιγμή της εφόδου της αστυνομίας.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως όταν η ΕΛ.ΑΣ κλήθηκε στο σημείο δυσκολεύτηκε να μπει μέσα, με αποτέλεσμα να κληθεί ανώτατος αξιωματικός.

Από την επιχείρηση που διεξήχθη, διαπιστώθηκε πως το παρών στο παράνομο πάρτι έγιναν 22 γυναίκες και 7 άνδρες, στους οποίους βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ συνελήφθη και μία 24χρονη.

Κορωνοϊός: Πολύ σπάνια η σοβαρή λοίμωση στα νεογέννητα - Τα συμπτώματα και η εισαγωγή σε ΜΕΘ

Η σοβαρή λοίμωξη Covid-19 πολύ σπάνια εμφανίζεται σε μωρά, σύμφωνα με μία νέα βρετανική έρευνα.

Η έρευνα των πανεπιστημίων Οξφόρδης και Imperial Λονδίνου, που δημοσιεύθηκε στο παιδιατρικό περιοδικό «The Lancet Child and Adolescent Health», μελέτησε όλα τα μωρά ηλικίας έως ενός μηνός στη Βρετανία, τα οποία χρειάστηκαν νοσηλεία κατά το πρώτο πανδημικό κύμα του κορωνοϊού.

Πώς επηρεάζει ο κορωνοϊός τα μωρά

Διαπιστώθηκε ότι μόνο 66 μωρά χρειάστηκαν εισαγωγή στο νοσοκομείο και θεραπεία λόγω σοβαρής Covid-19. Η αναλογία ήταν ένα μωρό ανά 1.785 γεννήσεις ή το 0,06% των συνολικών νεογνών.

Σχεδόν τα μισά μωρά (το 45%) που ανέπτυξαν σοβαρή Covid-19, ανήκαν σε μειονότητες, ενώ το ένα τέταρτο (24%) γεννήθηκαν πρόωρα πριν την 37η εβδομάδα της κύησης (ποσοστό μεγαλύτερο από εκείνο των πρόωρων τοκετών στον γενικό πληθυσμό).

Ενώ παράλληλα διαβάστε τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share