Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Χάος" στη Ρωσία με την υγεία του Πούτιν - Φήμες θέλουν να έχει καρκίνο και Πάρκινσον

Τι έγινε;

20 Νοεμβρίου 2020 18:24
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και αρκετό καιρό κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, και σχετικά με την υγεία του, ενώ υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό η ΕΕ επέβαλε κυρώσεις κατά της Ρωσίας για στον δηλητηριασμό του Ρώσου αντικαθεστωτικού Αλεξέι Ναβάλνι.

Ο πολιτικός αναλυτής Βαλερί Σολοβέι «χτύπησε» για ακόμα μια φορά και ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν έχει καρκίνο, επίσης έχει συμπτώματα Πάρκινσον και έκανε επείγουσα επέμβαση τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μάλιστα, είπε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος σκοπεύει να ανακοινώσει στις αρχές του χρόνου ότι εγκαταλείπει το Κρεμλίνο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος επικαλείται πηγές μέσα στο Κρεμλίνο και μάλιστα στα κέντρα αποφάσεων. Ο Σολοβέϊ υποστηρίζει ότι ο Πούτιν υποβλήθηκε σε επέμβαση για καρκίνο στην κοιλιακή χώρα κάτι που επιβεβαίωσε και μια άλλη πηγή από την Ρωσία.

Μάλιστα οι αραιές εμφανίσεις του τον περασμένο Φεβρουάριο κάνουν ακόμα πιο πιστευτά τα όσα υποστηρίζει ο πολιτικός αναλυτής. Ο Σολοβέϊ μάλιστα λέει ότι ο Πούτιν έχει ήδη βρει τον διάδοχό του και είναι η 34χρονη κόρη του Κατερίνα Τικόχοβα.

Στους υποψήφιους διαδόχους είναι και ο πρώην πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ και ο υπουργός Γεωρίας, Ντμίτρι Πατρούσεφ. Η είδηση αυτή, έρχεται λίγα 24ωρα μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο που δείχνει τον Πούτιν να βήχει.

Δείτε το βίντεο

Κορωνοϊός: Ενέκρινε και δεύτερο εμβόλιο η Ρωσία

Ένα δεύτερο εμβόλιο ενέκρινε η Ρωσία για τον κορωνοϊό, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να ανακοινώνει το γεγονός κατά την διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, ενώ σύντομα θα εγκριθεί και το τρίτο.

«Θα ήθελα να αρχίσω με μια ευχάριστη είδηση, ότι το επιστημονικό Κέντρο Vector του Νοβοροσίσκ κατοχύρωσε σήμερα το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού , το EpiVacKorona» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Απ’ ό,τι γνωρίζω, πλησιάζει και η έγκριση του τρίτου ρωσικού εμβολίου που ανέπτυξε το επιστημονικό Κέντρο Τσουμακόφ της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών», δήλωσε ο Πούτιν, ενώ μάλιστα ένας Έλληνας έχει εμβολιαστεί με το πρώτο ρωσικό εμβόλιο.

Ο Ρώσος πρόεδρος επισήμανε ότι είναι σημαντικό να αναπτυχθεί η παραγωγή των ρωσικών εμβολίων και η διάθεση τους εντός της χώρας.

Η Ρωσία τον Αύγουστο έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που ενέκρινε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού με την ονομασία Sputnik-V, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η φάση ΙΙΙ των κλινικών δοκιμών του εμβολίου, γεγονός που προκάλεσε ανησυχίες σε κάποιους κύκλους της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share