Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Αγόρια βασανίστηκαν για 10 ώρες, βιάστηκαν και θάφτηκαν ζωντανά

Φρικιαστικές λεπτομέρειες

20 Νοεμβρίου 2020 13:37
Φρίκη: Αγόρια βασανίστηκαν για 10 ώρες, βιάστηκαν και θάφτηκαν ζωντανά
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δύο αγόρια από τη Σουηδία περιέγραψαν στην αστυνομία την απαγωγή τους από δύο άντρες, που τα κράτησαν ομήρους για 10 ώρες, τα βίασαν, τα βασάνισαν και κατόπιν τα έθαψαν ζωντανά.

Τα παιδιά μίλησαν για την εφιαλτική νύχτα που έζησαν σε ένα νεκροταφείο στα βόρεια της Στοκχόλμης στις 22 Αυγούστου. Οι δύο άντρες τούς έδωσαν ναρκωτικά και κατέληξαν μέσα στο αίμα. Ενώ, μια στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς των ΗΠΑ, αυτοκτόνησε αφότου βιάστηκε από συναδέλφους της εν ώρα υπηρεσίας.

Τα ξυλοκόπησαν, τα μαχαίρωσαν, τα έκαψαν, τα ξεγύμνωσαν και τα ανάγκασαν στο τέλος να ανοίξουν τους τάφους τους.

Οι δύο άντρες, 21 και 18 ετών, συνελήφθησαν για την επίθεση και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σουηδικής εφημερίδας «Aftonbladet», η υπόθεση εξελίσσεται.

Τα δύο θύματα είπαν πως οι άντρες τα προσέγγισαν σε ένα δρομάκι κοντά στο κοιμητήριο και τους προσέφεραν ναρκωτικά. Τα παιδιά αρνήθηκαν και προσπάθησαν να ξεφύγουν, τα έπιασαν όμως με την απειλή μαχαιριού και τα έσυραν στο διπλανό δάσος.

Αφού τα κακοποίησαν σωματικά στο δάσος, τα μετέφεραν στο νεκροταφείο, όπου τα ξεγύμνωσαν. Τους έδωσαν φτυάρια, όπως λένε, και τα ανάγκασαν να ανοίξουν δυο μεγάλες τρύπες.

Η φρίκη εκτυλίχθηκε εκεί. Τα κακοποιούσαν σωματικά για αρκετές ώρες, καίγοντάς τα με τον αναπτήρα και μαχαιρώνοντάς τα. Ένα από τα παιδιά είπε ότι βιάστηκε.

Στις 3.30 τα ξημερώματα, τα ανάγκασαν να μπουν στους τάφους και τα έθαψαν ζωντανά. Εκεί παρέμειναν αρκετές ώρες και φτάνοντας το πρωί, πήραν την απόφαση να το σκάσουν.

«Ή θα τρέχαμε και θα πεθαίναμε ή δεν θα τρέχαμε και θα πεθαίναμε. Και καταφέραμε να τρέξουμε χωρίς να πεθάνουμε», δήλωσε το ένα, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

Τα παιδιά συνάντησαν παρακάτω έναν περαστικό, ο οποίος τηλεφώνησε στην αστυνομία στις 8:40 το πρωί. Οι αστυνομικοί τα βρήκαν γυμνά και τραυματισμένα, αλλά ζωντανά.

Η αστυνομία έπιασε λίγο μετά τους δύο δράστες και ο ένας φορούσε τα ρούχα των παιδιών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share