Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ: Αμερικανίδα στρατιώτης αυτοκτόνησε μετά από ομαδικό βιασμό

«Ήθελαν το κορμί της και πήραν την ψυχή της»

19 Νοεμβρίου 2020 14:29
Σοκ: Αμερικανίδα στρατιώτης αυτοκτόνησε μετά από ομαδικό βιασμό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς των ΗΠΑ, αυτοκτόνησε αφότου βιάστηκε από συναδέλφους της εν ώρα υπηρεσίας, ενώ η μητέρα της καταγγέλλει ότι ο στρατός δεν έκανε τίποτα για να την βοηθήσει.

«Σκέφτεσαι ότι αυτός ήταν ο λόγος που έχασε τη ζωή της. Αυτό που την έσπασε. Ήθελαν το κορμί της και πήραν την ψυχή της», δήλωσε στο CBS, η Ντέμπι Ρόμπινσον μητέρα της εθνοφρουρού, Μόργκαν Ρόμπινσον. Επίσης, κτηνωδία με θύμα ένα 5χρονο κορίτσι αποκαλύφθηκε στην Ινδία, όπου άγνωστοι δράστες το βίασαν και στη συνέχεια το σκότωσαν δια λιθοβολισμού.

Σύμφωνα με το CBS, το οποίο ερευνά αδράνειες του αμερικάνικου στρατού προκειμένου να θέσει επί τάπητος σεξουαλικά εγκλήματα που έχουν τελεστεί εντός του σώματος, ο εφιάλτης για την Μόργκαν Ρόμπινσον ξεκίνησε δύο χρόνια πριν την αυτοκτονία της, όταν ένας εκ των ανωτέρων της, της επιτέθηκε σεξουαλικά ενώ βρισκόταν στο Κουβέιτ. Ωστόσο όπως καταγγέλλει η μητέρα της όταν η Μόργκαν κατήγγειλε τις επιθέσεις, οι ανώτεροι αξιωματικοί δεν έκαναν κάτι για να την βοηθήσουν.

Στη συνέχεια στάλθηκε στο Αφγανιστάν όπου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από συναδέλφους της. Αυτή τη φορά ήταν αρκετά τρομοκρατημένη και απογοητευμένη από το σύστημα και μετά από τέσσερις μήνες αυτοκτόνησε.

Σοκ: Αυτοκτόνησε 11χρονη! Έμαθε πως ο επί 6 χρόνια βιαστής της αφέθηκε ελεύθερος

Σοκ προκαλεί η είδηση πως μια 11χρονη αυτοκτόνησε, όταν έμαθε πως ο επί 6 χρόνια 67χρονος βιαστής της αφέθηκε ελεύθερος! Επίσης, μια τραγική ιστορία καταφτάνει από το Πακιστάν με τον θάνατο ενός 14χρονου κοριτσιού που ήταν 6 μηνών έγκυος.

Η Annaliese Ugle έπεφτε επανειλημμένα θύμα βιασμού από τα 5 της χρόνια από τον 67χρονο, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στην δημοσιότητα ωστόσο σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας ήταν οικογενειακός φίλος.

Η Annaliese πριν από ένα περίπου χρόνο, δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε και είπε στους γονείς της τι συνέβαινε. Όμως, πριν λίγες ημέρες ο 67χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση παρά το γεγονός πως τον βάραιναν 5 κατηγορίες, μεταξύ αυτών η σεξουαλική παρενόχληση ανήλικου.

Η Annaliese δεν άντεξε όταν έμαθε πως ο βιαστής της αφέθηκε ελεύθερος και προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Περθ στις 19 Οκτωβρίου σε κρίσιμη κατάσταση και την επόμενη ημέρα άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι φωτογραφίες και το όνομα του παιδιού δόθηκαν στην δημοσιότητα από την μητέρα της ενώ και το δικαστήριο επέτρεψε να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία της.

«Ράγισε η καρδιά μου. Δεν μπορώ να την φέρω πίσω. Ήταν ένα τόσο ζωντανό παιδί», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της Annaliese.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share