Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Ινδία: Βίασαν και σκότωσαν 5χρονο κορίτσι

Κτηνωδία

16 Νοεμβρίου 2020 16:19
Φρίκη στην Ινδία: Βίασαν και σκότωσαν 5χρονο κορίτσι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κτηνωδία με θύμα ένα 5χρονο κορίτσι αποκαλύφθηκε στην Ινδία, όπου άγνωστοι δράστες το βίασαν και στη συνέχεια το σκότωσαν δια λιθοβολισμού. Επίσης φρικτό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι 12 ετών, το οποίο βιάστηκε και στη συνέχεια αποκεφαλίστηκε από τον ίδιο της τον ξάδερφο!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το άτυχο παιδί εξαφανίσθηκε από το σπίτι του στο μικρό χωριό Kharkhari στην περιοχή Dhenkanal την περασμένη Πέμπτη. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε μία ημέρα αργότερα από κατοίκους της περιοχής που το αναζητούσαν, σε δασική έκταση.

Η οικογένεια του κοριτσιού κατήγγειλε το τραγικό περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν βρεθεί ίχνη των δραστών. Αυτή είναι η δεύτερη υπόθεση βιασμού ενός τόσο μικρού παιδιού μέσα σε έναν μήνα στη χώρα, καθώς στις αρχές Οκτωβρίου είχε καταγγελθεί ο βιασμός μίας 6χρονης από τον εξάδελφό της, με το άτυχο κορίτσι να καταλήγει μετά από 10 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο.

Οι βιασμοί στην Ινδία έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα, καθώς καθημερινά καταγγέλλονται κατά μέσο όρο 90 περιπτώσεις αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος, προκαλώντας την οργή της κοινής γνώμης.

Φρίκη: 43χρονος βίαζε 11χρονη - Έμεινε έγκυος και πέθανε στη γέννα!

Μια τραγική ιστορία έρχεται από τη Βραζιλία, με ένα 11χρονο κορίτσι που ήταν 5 μηνών έγκυος να πεθαίνει στον πρόωρο τοκετό. Η 11χρονη Luana Costa ήταν θύμα βιασμού, πριν φύγει από τον κόσμο 4 μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού του 43χρονου θύτη. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ όπου μια 31χρονη σκότωσε τον 38χρονο σύντροφό της γιατί ήθελε να παντρευτεί τον... 55χρονο πατέρα της.

Ο Francinildo Moraes την κακοποιούσε από τα 9 της και συνέχιζε να τη βιάζει ακόμα και όταν η μικρή έμεινε έγκυος. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης την ανάγκαζε να ποζάρει δίπλα του σε φωτογραφίες, λες και ήταν κανονικό ζευγάρι και ζούσαν μια ευτυχισμένη ζωή.

Η Luana ήταν 5 μηνών έγκυος όταν μπήκε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου γέννησε πρόωρα και πέθανε 4 μέρες μετά, στις 27 Οκτωβρίου. Το έγκλημα έλαβε χώρα σε επαρχία της βόρειας Βραζιλίας, στην πολιτεία Παρά.

Οι συγγενείς της μικρής κατάλαβαν τη σεξουαλική κακοποίηση όταν είδαν τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης και την πήγαν σε γιατρό. Τότε μόνο η μικρή αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε εδώ και τρία χρόνια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share