Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Στην ΜΕΘ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Ραγδαίες εξελίξεις!

19 Νοεμβρίου 2020 09:21
Στην ΜΕΘ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Ποια η κατάσταση της υγείας του;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και εισήχθη, με ήπια συμπτώματα, στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" στις 08:00 το πρωί της Πέμπτης.

Ο Αρχιεπίσκοπος βρέθηκε θετικός σε 1 τουλάχιστον τεστ. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του είναι αισιόδοξος και υποστήριξε πως "θα το ξεπεράσει με τη βοήθεια του Θεού", ενώ τονίζει την ανάγκη "να προσέχουμε όλοι και να τηρούμε τα μέτρα κατά του ιού".

Στην ΜΕΘ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται σε κύκλο εξετάσεων, για να κριθεί η κατάσταση της υγείας του από τους γιατρούς. Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ αλλά για προληπτικούς λόγους!

«Πήγα στο κέντρο της πόλης, μετά ανέβηκε ο πυρετός και…» - Ανατριχιάζει 15χρονη από την Πάτρα με κορωνοϊό

Ανατριχιάζει για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό μια 15χρονη στην Πάτρα, με την ίδια να αναφέρεται στη μάχη που έδωσε, έχοντας χρειαστεί να νοσηλευτεί σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

«Πριν καιρό είχα πάει στο κέντρο της Πάτρας, όπου είχε πολύ κόσμο», ανέφερε η 15χρονη μαθήτρια, σημειώνοντας ότι λίγες ώρες μετά άρχισε να αισθάνεται κόπωση και ανέβασε δέκατα. «Αργότερα ανέβηκε ο πυρετός και έφτασε 39,5oC», πρόσθεσε, με τον Αρχιεπίσκοπο ακόμη να νοσηλεύεται ως θετικός στον φονικό ιό.

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ γιατί δεν το περίμενα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Απόστολο Βουλδή.

Όπως τόνισε, χρειάστηκε να εισαχθεί σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, με άλλους τρεις ασθενείς με Covid, ωστόσο σύντομα ήταν καλύτερα και οι γιατροί την άφησαν να συνεχίσει την καραντίνα στο σπίτι της.

«Και γω πριν το πάθω, ένοιωθα ότι είναι δύσκολο να κολλήσω», συμπλήρωσε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share