ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Νέα στοιχεία για τον ΘΑΝΑΤΟ της Νταϊάνα!!! Την ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ οι βρετανικές υπηρεσίες;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Νέα στοιχεία για τον ΘΑΝΑΤΟ της Νταϊάνα!!! Την ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ οι βρετανικές υπηρεσίες;;;
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι εξετάζει τις νέες πληροφορίες που διαθέτει, σχετικά με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του συντρόφου της Ντόντι αλ-Φαγέντ.

Σύμφωνα με το Sky News, οι πληροφορίες προέρχονται από τα πεθερικά ενός πρώην στρατιώτη, που πέρασε από τη Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία. Ο νέος ισχυρισμός αναφέρει ότι η πριγκίπισσα δολοφονήθηκε από ένα μέλος των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε ότι τα νέα αυτά στοιχεία δόθηκαν στη Σκότλαντ Γιαρντ, από τη Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία.

Η δε Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου δήλωσε ότι εξετάζει τις πληροφορίες, τις οποίες ελέγχει για την αξιοπιστία τους και τόνισε: «Δεν πρόκειται για επανέναρξη της έρευνας».

πηγή:ΑΜΠΕ

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου