Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

"Ανεβαίνει ο υδράργυρος έως και..." - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

7 Νοεμβρίου 2020 20:44

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός για την καθιερωμένη πρόβλεψη του καιρού, κάνοντας λόγο για εξασθένηση των ανέμων και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Ωστόσο, λόγο για τσουχτερό κρύο τις επόμενες ημέρες έκανε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, δείτε εδώ την πρόγνωση του μετεωρολόγου.

Ηλιοφάνεια αναμένεται για αύριο Κυριακή κυρίως στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο ενώ στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική, τη Στερέα, την Εύβοια. Βόρειοι, βορειοδυτικοί θα πνέουν οι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και τοπικά έως και 8.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου:

«Tο ψυχρό ρεύμα ήρθε για να μείνει...» - Προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου (Video)

Για αρκετά 24ωρα θα σημειώνονται βροχές σε συγκεκριμένα γεωγραφικά τμήματα της χώρας και το ψυχρό ρεύμα ήρθε για να μείνει προειδοποίησε ο Σάκης Αρναούτογλου. Επίσης, ο Θοδωρής Κολυδάς προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, εκτός από τον κορωνοϊό, έρχεται και το κρύο… να δέσει μαζί του.

Τα καιρικά δεδομένα προσαρμόζονται σε φθινοπωρινές έως και προ-χειμερινές συνθήκες, αφού η επικράτηση καιρού βορείο ρεύματος θα ρίξει σημαντικά τη θερμοκρασία, κυρίως στα ανατολικά προσήνεμα, τα οποία θα έχουν και τα όποια φαινόμενα. Μια κατάσταση που θα διατηρηθεί έως και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού:

"Στην Αττική περιμένουμε..." - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα" εμφανίστηκε ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός για την καθιερωμένη πρόγνωση του καιρού κάνοντας λόγο ότι... στην Αττική θα υπάρχει συννεφιά με αρκετές βροχές. Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είχε τονίσει ότι θα επικρατήσουν συννεφιές στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος μετεωρολόγος τόνισε ότι οι βοριάδες θα συνεχιστούν για το επόμενο τριήμερο φτάνοντας στο Αιγαίο τα 8-9 και τοπικά τα 10 μποφόρ που αυτό θα έχει συνέπειες βροχές από το Πήλιο μέχρι την Κρήτη. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι στη Βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα φτάσει από 6 έως 18 βαθμούς και 20 στις κεντρικές περιοχές. Για την Αττική τόνισε ότι περιμένουμε συννεφιά με βροχή. Ενώ είπε ότι ο καιρός θα είναι καλύτερος στο Ιόνιο, τα Δυτικά και Βόρεια και ανατολικά νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Θα κάνουν την εμφάνιση τους τα χιόνια στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share