Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το "αποκαλυπτικό" παρελθόν της Πρώτης Κυρίας του Λευκού Οίκου που θα ήθελε να διαγράψει

Οι φωτογραφίες που θέλει να ξεχαστούν

4 Νοεμβρίου 2020 08:14
Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ μπορεί να βρίσκεται ακόμη σε αυτή τη θέση και να ζει το "όνειρο" μέσα στη χλιδή, τις δεξιώσεις και τα ακριβά ρούχα, αλλά υπήρχε εποχή που δεν ήταν έτσι αλλά σε άλλη κατάσταση πιο "προκλητική". Σημειώνεται ότι αρκετές φορές έχουν υπάρξει θεωρίες για την ίδια ότι δεν εμφανίζεται πάντα δίπλα στον άντρα της τον Ντόναλντ Τραμπ και την θέση της παίρνει μία "σωσίας".

Συγκεκριμένα το κορίτσι από το Νόβο Μέστο της Σλοβενίας που γεννήθηκε το 1970 δεν έχει καμία σχέση εμφανισιακά με τη σημερινή πρώτη κυρία. Αν και ασχολήθηκε από νωρίς με το μόντελινγκ χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια και πολλές αισθητικές παρεμβάσεις για να μοιάζει στον «όμορφο κύκνο» που είναι σήμερα.

Χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά στις ΗΠΑ ως μοντέλο προκειμένου να καταφέρει το 2001 να αποκτήσει την πολυπόθητη πράσινη κάρτα. Οι δουλειές που είχε κάνει η «Πρώτη κυρία» αφορούσαν αισθησιακά εξώφυλλα, φωτογραφήσεις με παθιασμένα φιλιά στο στόμα με άγνωστους παρτενέρ, κ.α.

Μάλιστα το εξώφυλλο της για το περιοδικό GQ, στο οποίο πόζαρε εντελώς γυμνή το 2000, αποτέλεσε συχνά αντικείμενο σχολιασμών, αφότου η Μελάνια Τραμπ πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Σε ένα άλλο εξώφυλλο η Μελάνια εμφανίζεται με κόκκινα σέξυ εσώρουχα στο φτερό ενός αεροπλάνου και ο τίτλος είναι «σεξ στα 30.000 πόδια».

Η εμφανίστηκε επίσης στο εξώφυλλο του περιοδικού Single New York, με θέμα «έρωτας μετά τους δίδυμους Πύργους». Φορούσε λευκή καμπαρτίνα και μακριές δερμάτινες μπότες και φιλούσε παθιασμένα στο στόμα έναν άνδρα με στολή πυροσβέστη.

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Η γκάφα του Τζο Μπάιντεν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στις ΗΠΑ ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, μιλώντας σε υποστηρικτές του στη Φιλαδέλφεια ενόψει των εκλογών, έκανε αρκετές γκάφες καθώς μπέρδεψε τις εγγονές του και στους οποίους παρουσίασε τον γιο του, τον Μπο ο οποίος έχει πεθάνει από το 2015. Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον Τζο Μπάιντεν αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε ο δράστης.

«Ιδού ο γιος μου, Μπο Μπάιντεν, τον οποίο πολλοί από εσάς βοηθήσατε να εκλεγεί στη Γερουσία του Ντέλαγουερ. Ιδού η εγγονή μου, η Νάταλι», είπε, αγκαλιάζοντας από τους ώμους μια άλλη εγγονή του, τη Φίνεγκαν.

Αντιλαμβανόμενος τι συνέβη, ο 77χρονος βετεράνος πολιτικός, συνέχισε, εμφανώς συγχυσμένος: «Α, όχι, περιμένετε, δεν είναι αυτή». Και αγκάλιασε τη «σωστή» εγγονή, τη Νάταλι, που είναι κόρη του Μπο όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η σχέση του Μπάιντεν με τον γιο του

Ο πρώην αντιπρόεδρος είχε πολύ στενή σχέση με τον γιο του, τον Μπο, για τον οποίο μιλάει συχνά στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του. Ο Μπο Μπάιντεν, πρώην γενικός εισαγγελέας του Ντέλαγουερ, ο οποιος είχε υπηρετήσει και στο Ιράκ με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, ήταν ανερχόμενο αστέρι στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, όμως πέθανε σε ηλικία μόλις 46 ετών από καρκίνο στον εγκέφαλο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share