Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: Η εμφάνιση της "πραγματικής" Μελάνια Τραμπ - Οι φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Ποια είναι η αυτή η μυστηριώδης γυναίκα δίπλα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ;

26 Οκτωβρίου 2020 13:21
ΗΠΑ: Η εμφάνιση της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της μυστηριώδης γυναίκας που μοιάζει με την Μελάνια Τραμπ, και φαίνεται να εμφανίζεται αρκετά συχνά δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ, έχουν βγει στην επιφάνεια και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια νέα φωτογραφία του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ όπου πυροδοτεί ξανά θεωρίες συνωμοσίας για τη γυναίκα που υποδύεται υποτίθεται την Πρώτη Κυρία. Η φωτογραφία προέρχεται από τις 22 Οκτωβρίου και δείχνει τον Ντόναλντ και τη Μελάνια να επιβιβάζονται στο Marine One από τον Λευκό Οίκο.

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν μαζί μετά την πρόσφατη περιπέτειά τους με τον κορωνοϊό. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε και άλλο κρούσμα μέσα στο Λευκό Οίκο με αυτό το άτομο να είναι ο σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Μελάνια στέκεται πίσω από τον πρόεδρο και φορά ένα μεγάλο ζευγάρι μαύρα γυαλιά. Οι χρήστες του Twitter άρχισαν να παρατηρούν ωστόσο ότι η Πρώτη Κυρία δεν μοιάζει και πολύ με τη Μελάνια. Χιλιάδες άνθρωποι φαίνεται να το πιστεύουν αυτό και κάποιος έκανε ακόμα και κοντινό στα δόντια της, ισχυριζόμενος ότι η οδοντοστοιχία της δεν μοιάζει με αυτή της Μελάνια.

Η θεωρία για σωσία της Μελάνια έχει εμφανιστεί εδώ και πολύ καιρό, αναγκάζοντας μάλιστα τον Τραμπ να τη χαρακτηρίσει «fake news». Χρήστες έχουν παρατηρήσει διαφορές στα δόντια, το πρόσωπο, ακόμα και στο ύψος της Πρώτης Κυρίας σε τουλάχιστον δύο δημόσιες εμφανίσεις, στις Βρυξέλλες τον Ιούλιο του 2018 και στην Αλαμπάμα το 2019.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share