Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Μακριά από τα Lidl, είναι ο ορισμός της κοροϊδίας!": Καταγγελίες σοκ για τη γνωστή αλυσίδα

Όσα γράφουν πολίτες στα social media!

30 Οκτωβρίου 2020 06:50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετές είναι οι καταγγελίες που γίνονται στα social media για τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Lidl. Τι συμβαίνει; Πού αναφέρεται ο κόσμος;

Συγκεκριμένα, μετά την προσφορά "μούφα" και τις προσφορές -δείτε εδώ της εβδομάδας- "κοροϊδία", πολίτες τονίζουν: "Μακριά από τα Lidl -Το φυλλάδιό τους είναι ο ορισμός της κοροϊδίας". Μάλιστα στο διάλογο που έγινε στα social media με αφορμή σχετική ανάρτηση της aftodioikisi.gr, εργαζόμενη στην εταιρεία έρχεται σε αντιπαράθεση με όσους καλούν τους πολίτες να μην ψωνίζουν από τα Lidl, λέγοντας χαρακτηριστικά: "να κλείσουν αλλά να μας πληρώνεις μετά εσύ τόσες εκατοντάδες οικογένειες!"

Μέχρι που ένας από τους συμμετέχοντες στο διάλογο βάζει τα πράγματα στη θέση τους: "Ας μην ξεχνάμε ότι δουλεύουν Έλληνες στο lidl. Δεν είναι υπεύθυνοι οι υπάλληλοι για την λανθασμένη πολιτική της εταιρείας όσο αφορά τις προσφορές η οτιδήποτε άλλο", τονίζει.

Δείτε παρακάτω κάποια σχόλια, όπως παρουσιάστηκα στο aftodioikisi.gr:

Χαμός με τα Lidl: Πελάτες τεράστια προσοχή γιατί άνοιξε ένα... - Καταγγελία σοκ

Μια καταγγελία "έσκασε" για τα σούπερ μάρκετ Lidl, δημιουργώντας ένα μεγάλο σκάνδαλο στην κοινή γνώμη. Το site imerazante.gr ανέφερε πριν λίγο καιρό, ότι κατάστημά του άνοιξε παρά το γεγονός πως υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού και έπρεπε να κρατηθεί κλειστό.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ούτε 24 ώρες δεν άφησαν να περάσουν από την επιβεβαίωση κρούσματος στο προσωπικό της στη Ζάκυνθο, η πολυεθνική εταιρεία super market lidl, η οποία ηγείται του χώρου στη Ζάκυνθο και με κάθε τρόπο το κατάστημα άνοιξε χθες το απόγευμα. Είναι γνωστό ότι το κατάστημα της Ζακύνθου τοποθετείται στα τρία καλύτερα της Ελλάδας.

Μπορεί ως πολυεθνική εταιρία να λειτουργεί με ιλιγγιώδη ανάπτυξη εντός Ελλάδας, όμως στο κομμάτι της επικοινωνίας λειτουργεί άκρως ερασιτεχνικά.

Μετά το χθεσινό άνοιγμα, η εταιρία επικοινώνησε σήμερα το μεσημέρι με την εφημερίδα μας και τον ενημερωτικό ιστότοπό μας, για να μας πει ότι (!) τοιχοκόλλησαν ανακοίνωση – αφίσα στο ζακυνθινό κατάστημα για να ενημερωθεί το κοινό! Έτσι ενημερώνουν μια φανερά και δικαιολογημένα ανάστατη νησιωτική κοινωνία!

Η εταιρεία ενώ έχει λάβει απαντήσεις στα τεστ μέρους του προσωπικού, δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν νέα κρούσματα διότι εκκρεμούν ακόμη απαντήσεις αποτελεσμάτων. Παράλληλα η εταιρεία νοιάστηκε για να μην αφήσει τους καταναλωτές χωρίς ψώνια και έφερε εξολοκλήρου «άτρωτο και καθαρό» προσωπικό εκτός Ζακύνθου!

Για την lidl η άμεση λειτουργία και τα ανοιχτά ταμεία είναι πάνω από όλα… και καλά κάνει. Άλλες, πολύ μικρές Ζακυνθινές επιχειρήσεις που είχαν κρούσμα, σφράγισαν πόρτες για δύο και τρία εικοσιτετράωρα περίμεναν με υπομονή όλα τα αποτελέσματα, δεν έκρυψαν τίποτα και δημοσίευσαν φωτογραφίες απολυμάνσεων.

Δείτε εδώ ποια καταστήματα Βενέτη κλείνουν λόγω... κορωνοϊού!

Τι λέει μεταξύ άλλων η τοιχοκόλληση:

  • ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΟΓΩ
  • ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ COVID-19
  • H εταιρία ενημερώνει ότι από την Παρασκευή 28.08.2020 το απόγευμα επαναλειτουργεί το κατάστημα στη Ζάκυνθο αποκλειστικά με την έκδοση σχετικής απόφασης του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη.
  • Το κατάστημα στο 3ο χλμ 35ης Εθνικής Οδού Ζακύνθου – Κεριού ανέστειλε την λειτουργία του την Πέμπτη 27.08.2020 το απόγευμα λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού Covid-19 ενός από τους εργαζομένους, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ ενώ προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση με ανάρτηση αφίσας και αναγραφή ευκρινώς της πληροφορίας στην είσοδο του καταστήματος.
  • Διενεργήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους του καταστήματος από εξειδικευμένη εταιρία και δόθηκε το πιστοποιητικό απολύμανσης, πετάχτηκαν όλα τα φρέσκα προϊόντα καθώς και τα προϊόντα αρτοποιείου έψησης (bake off) και αντικαταστάθηκαν με νέα μετά την απολύμανση ενώ ομοίως αντικαταστάθηκε και το προσωπικό.
  • Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν υποβληθεί σε μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού Covid-19 και θα ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ τόσο σε περίπτωση θετικού όσο και αρνητικού αποτελέσματος.

Μιας και αναφερθήκαμε στη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, δείτε εδώ μια ακόμα τρομερή καταγγελία από πρώην υπάλληλο.

Πηγή: imerazante.gr

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share