Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

"Αυτή η απάτη με τις προσφορές ισχύει για..." - Πρώην υπάλληλος Lidl καταγγέλλει

Γι' αυτό δεν τα προλαβαίνετε σχεδόν ποτέ τις προσφορές!

27 Οκτωβρίου 2020 06:39
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρελαίνεστε για τις προσφορές των Lidl, αλλά όταν πηγαίνετε στο κατάστημα της γειτονιάς δε βρίσκεται ποτέ κανένα προϊόν; Γιατί συμβαίνει αυτό; Πρώην υπάλληλος των σούπερ μάρκετ αποκάλυψε στο makeleio.gr για πρώτη φορά την μεγάλη... απάτη πίσω από τις προσφορές.

Παρακάτω θα διαβάσετε την καταγγελία του υπαλλήλου

"Εργαζόμουν ως φύλακας σε κατάστημα LIDL στην Θεσσαλονίκη.

Αυτή η απάτη με τις προσφορές ισχύει για όλα τα προϊόντα. Δηλαδή φέρνουνε από τα προϊόντα που κάνουνε διαφήμιση λίγα κομμάτια και στον κόσμο λένε ότι τελείωσαν από νωρίς. Προσφάτως είχε πάει στην Γερμανία μία γνωστή μου και μου είπε πως ανταλλακτικό κρεμοσάπουνο χεριών στα LIDL Γερμανίας το οποίο κοστίζει 0,79 Ε το αντίστοιχο εδώ στην Ελλάδα κοστίζει 1,76 Ε, το ίδιο ισχύει για όλα τα προϊόντα.

Ακόμη είχα παρατηρήσει πως επί καθημερινή βάση πελάτες κάνανε παράπονα πως άλλη τιμή είχαν στα ράφια και άλλη τιμή περνούσε στο ταμείο. Μιλάμε για μία διαφορά της τάξεως 4 με 5 λεπτών.

Lidl Ελλάς

Τέλος δεν είναι δυνατόν να έχουν στα ψυγεία αλλαντικά τα οποία λήγουν σε δύο με τρεις ημέρες και να τα πουλούν με έκπτωση 30%,υπάρχει ταμπέλα η οποία αναγράφει πως τα συγκεκριμένα προϊόντα λήγουν σε λίγες ημέρες αλλά όπως γνωρίζουμε η αλλαντίαση είναι από τις χειρότερες δηλητηριάσεις.

Με έκπτωση πουλούν και κοτόπουλα και κρέατα που λήγουν σε 3 με 4 ημέρες αλλά τις περισσότερες φορές υπάρχει ταμπέλα η οποία αναγράφει μόνο την έκπτωση και όχι ότι λήγουν σύντομα." Μιας και αναφερθήκανε στα Lidl, δείτε εδώ τι συμβαίνει στη σελίδα τους στο Facebook.

Έκτακτη ανακοίνωση Lidl: Τι αλλάζει από σήμερα στα καταστήματα;

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει και σας αποκαλύπτει τις νέες προσφορές των Lidl που ισχύουν από σήμερα, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, στα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ!

Τι μπορείτε να αγοράσετε κάτω από 1 ευρώ και τι σε προσφορές που δεν μπορείτε να βρείτε άλλη μέρα στα καταστήματα των Lidl; Δείτε αναλυτικά τις προσφορές της εβδομάδας στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share