Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα γαλλικά για την τρομοκρατική επίθεση στην Νίκαια

"Είμαστε ενωμένοι", αναφέρει ο πρωθυπουργός

29 Οκτωβρίου 2020 14:44
Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα γαλλικά για την τρομοκρατική επίθεση στην Νίκαια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πλήρη υποστήριξή του στη Γαλλία μετά τη φονική τρομοκρατική επίθεση έξω από εκκλησία στη Νίκαια, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα γαλλικά, στο twitter.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρωθυπουργού: «Είμαι βαθιά σοκαρισμένος από την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια. Ξεκάθαρη η αλληλεγγύη μου προς τη Γαλλία. Είμαστε ενωμένοι».

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr τι ισχύει από σήμερα στην Γαλλία προκειμένου να περιοριστεί η μετάδοση του κορωνοϊού.

Επίθεση στην Τζέντα: Μαχαίρωσαν τον φρουρό του γαλλικού προξενείου

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα σε γαλλικό προξενείο στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, όταν άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε φύλακα του γαλλικού προξενείου.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ζωή του τραυματία δεν κινδυνεύει.

Η είδηση έρχεται μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε σε εκκλησία στη Νίκαια της Γαλλίας, όπου ένοπλος σκότωσε τρία άτομα, μεταξύ αυτών μία γυναίκα η οποία αποκεφαλίστηκε.

Τρόμος στη Γαλλία: Αποκεφαλίστηκε γυναίκα - Τρεις νεκροί από επίθεση κοντά σε εκκλησία (Video)

Σοκ προκαλεί η επίθεση με μαχαίρι στη Νίκαια της Γαλλίας με τρεις νεκρούς, εκ των οποίων μία γυναίκα αποκεφαλίστηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Reuters.

Η επίθεση έγινε κοντά σε εκκλησία και η αστυνομία κάνει επισήμως λόγο για δύο θύματα και τουλάχιστον 15 άτομα μαχαιρωμένα, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Νταρμανέν δήλωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση. Από την πλευρά του ο δήμαρχος της Νίκαιας, Κριστιάν Εστροζί, ανέφερε στο Twitter ότι ένας ύποπτος συνελήφθη μετά το περιστατικό και εκτίμησε ότι πρόκειται να τρομοκρατική επίθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share