Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Βόλος: Συναγερμός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βρέθηκαν 5 ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού

Πρόκειται για φοιτητές και εργαζομένους

21 Οκτωβρίου 2020 14:27
Βόλος: Συναγερμός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βρέθηκαν 5 ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από νωρίς το μεσημέρι σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, έχει σημάνει συναγερμός στο Νοσοκομείο του Βόλου, όταν έφτασαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών πέντε άτομα, φοιτητές και εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού. Δείτε επίσης για τα τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού σε επιχείρηση στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Αμέσως, υποβλήθηκαν σε τεστ COVID 19 για να διαπιστωθεί αν νοσούν. Αυτή την ώρα βρίσκονται στο “Αχιλλοπούλειο” σε περιορισμό, μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr πρόκειται για φοιτητές του Τμήματος Γεωπονίας.

Δήλωση σοκ: "Δεν απέχουμε πολύ από τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων"

Η κατάσταση του κορωνοϊού στην Ελλάδα αρχίζει να ξεφεύγει με τον κόσμο και την κυβέρνηση να ανησυχεί όλο και περισσότερο στο πως θα καταλήξει όλο αυτό. Επίσης δείτε ποιο είναι το covid free χωριό στην Ελλάδα όπου δεν έχει βρεθεί ούτε ένα κρούσμα κορωνοϊού εκεί.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής επιστημόνων, μιλώντας στον ANT1 ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε την κατάσταση να ξεφύγει με τον κορωνοϊό.

"Αν δεν λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα και αφήσουμε τους αριθμούς να εξελιχθούν, αυτός ο αριθμός που τρόμαξε χθες όλη την Ελλάδα μπορεί σύντομα να αποτελεί μια ευχάριστη ανάμνηση. Και μπορεί να δούμε όχι μόνο να προστεθεί ένα ακόμη ψηφίο, αλλά να προστεθεί κι άλλο, αν δεν πάρουμε μέτρα. Οι αριθμοί ακολουθούν ανοδική πορεία, δεν απέχουμε πολύ από τεταψήφιο αριθμό κρουσμάτων" πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Θερίζει ο κορωνοϊός: "Βράζει" σ' αυτούς τους 8 Δήμους της Αττικής!

Σταθερή αλλά εύθραυστη χαρακτήρισε την κατάσταση στην Αττική και ειδικά στην Αθήνα όσον αφορά τα κρούσματα κορωνοϊού ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών υπάρχουν και τα περισσότερα κρούσματα και είναι επιδημιολογικά επιβαρυμένος.

"Λόγω του όγκου και του πληθυσμού που συνοδεύει τη μητροπολιτική Αθήνα η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί σε λίγα εικοσιτετράωρα. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και επαγρύπνηση" είπε χαρακτηριστικά, ενώ απέφυγε να κατονομάσει συγκεκριμένες γειτονιές και δήμους.

Θερίζει ο κορωνοϊός:

Στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών υπάγονται οι εξής δήμοι:

  • Δήμος Αθηναίων
  • Δήμος Βύρωνος
  • Δήμος Γαλατσίου
  • Δήμος Δάφνης-Υμηττού
  • Δήμος Ζωγράφου
  • Δήμος Ηλιουπόλεως
  • Δήμος Καισαριανής
  • Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share