Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Πιο έντονη η παρουσία του φθινοπώρου από..." - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Αναλυτική πρόγνωση!

14 Οκτωβρίου 2020 22:25

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός για την καθιερωμένη πρόγνωση του καιρού κάνοντας λόγο για ένταση των φθινοπωρινών φαινομένων. Ωστόσο, λόγο για νέα "κόλαση" τις επόμενες ημέρες έκανε και ο Γιάννης Καλλιάνος, δείτε εδώ την πρόβλεψη του μετεωρολόγου.

Νεφώσεις, μπόρες και κατά τόπους έως και καταιγίδες αναμένουμε για αύριο, Πέμπτη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και τοπικά έως και 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία σε ολόκληρη τη χώρα θα κυμανθεί από 6 έως και 26 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Συναγερμός από τον Σάκη Αρναούτογλου: Επιστρέφει ο εφιάλτης! Προσοχή αυτές τις 2 μέρες

Καιρός σήμερα: Σε ποιες περιοχές αναμένονται έντονα φαινόμενα από το νέο κύμα κακοκαιρίας, μετά από εκείνο της Τρίτης, που θα επηρεάσει τη χώρα Πέμπτη και Παρασκευή;

Δεν θα λείψουν μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης κάποιες μπόρες, όμως ο καιρός θα βελτιωθεί σε όλη την Ελλάδα προς το μεσημέρι. Πότε θα επιδεινωθεί ξανά; Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει όλες τις απαντήσεις για τη νέα επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Τετάρτης και από τα δυτικά με νέες βροχές.

Την Πέμπτη, όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου, από το πρωί θα σημειώνονται βροχές και καταιγίδες αφού ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στα βορειοδυτικά και τα βόρεια, χωρίς να αποκλείεται να σημειωθούν και έντονα φαινόμενα, βράδυ Πέμπτης προς ξημέρωμα Παρασκευής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου μέχρι και το Σάββατο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share