Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Πέθανε από κορωνοϊό ο πατέρας του Τότι

Ο πατέρας του Φραντσέσκο Τότι έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό την Δευτέρα

13 Οκτωβρίου 2020 11:48
Πέθανε από κορωνοϊό ο πατέρας του Τότι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος «βυθίστηκε» η οικογένεια του Φραντσέσκο Τότι, καθώς έφυγε από την ζωή το πρωί της Δευτέρας (12/10) ο πατέρας του πρώην αρχηγού της Ρόμα, Έντζο, ο οποίος έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο πατέρας του Τότι, που ήταν πολύ αγαπητός σε όλους τους Ρωμαίους έχοντας το προσωνύμιο «Σερίφης», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών στο νοσοκομείο «Λατσάρο Σπαλαντζάνι».

Πριν από λίγα χρόνια είχε περάσει ένα μεγάλο καρδιακό επεισόδιο, ενώ παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε κι άλλα προβλήματα υγείας (διαβήτη) δεν σταμάτησε ποτέ να ακολουθεί τον γιο του στα παιχνίδια του με τους «τζιαλορόσι». Αυτή την φορά ωστόσο, δεν μπόρεσε να «νικήσει» και τον φονικό ιό.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr για τους αστυνομικούς που βρέθηκαν θετικοί στον φονικό ιό κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκε ο πρώτος Έλληνας με το ρωσικό εμβόλιο «Sputnik V»

Ο ολυμπιονίκης του τζούντο, Βαλέριος Ασλανίδης είναι ο πρώτος Έλληνας που εμβολιάστηκε με το ρωσικό εμβόλιο στη Μόσχα. Δείτε επίσης την ανακοίνωση της φαρμακευτικής εταιρείας Johnson & Johnson όπου δήλωσε την προσωρινή αναστολή του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε τηλεοπτική εκπομπή του Open, ο Βαλέριος Ασλανίδης είναι σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας της Ανάπας και ο πρώτος εθελοντής ελληνικής καταγωγής που δοκιμάζει το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Βαλέριος Ασλανίδης είναι ο πρώτος Έλληνας που εμβολιάστηκε εθελοντικά με το ρωσικό εμβόλιο. Η διαδικασία πραγματοποιείται κυρίως για συμβολικούς λόγους, με τον τρόπο αυτό επιφανής πολίτες της περιοχής κάνουν πρώτοι το εμβόλιο για να δώσουν ουσιαστικά το μήνυμα.

Άλλοι δύο θάνατοι στην χώρα μας από τον κορωνοϊό - Στους 458 οι νεκροί

Δύο νέοι θάνατοι από κορωνοϊό σημειώθηκαν σήμερα στη χώρα μας ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 458.

Πιο συγκεκριμένα, κατέληξε τα ξημερώματα ένας 87χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Θριασίου και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 28 Σεπτεμβρίου, καθώς και ένας 60χρονος αλλοδαπός που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Να τονίσουμε ότι και οι δύο νεκροί έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share