Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Αχαρνών: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός

«Πάγωσαν» όλοι!

9 Οκτωβρίου 2020 16:33
Σοκ στην Αχαρνών: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ υπήρξε στην οδό Αχαρνών, με έναν άνδρα να εντοπίζεται νεκρός, θέτοντας σε συναγερμό τις Αρχές.

Το σώμα του άνδρα βρέθηκε στην οδό Πελοπίδος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το τραύμα έγινε πιθανά από μαχαίρι, ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε κάτι φρικιαστικό.

Σύμφωνα πάντα με πρώτες πληροφορίες ο άντρας είναι 54 ετών Έλληνας. Το σημείο έχει αποκλείσει η ΕΛ.ΑΣ.

Θρήνος στην Αχαΐα: Πέθανε 9χρονο αγοράκι σε σχολείο

Ένα 9χρονο αγοράκι πέθανε το πρωί της Παρασκευής, στο χωριό Σκιαδά Αχαΐας. Το τραγικό συμβάν συνέβη την ώρα που το παιδί ήταν στο σχολείο. Επί τόπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα. Ο θάνατός του φέρεται να έχει παθολογικά αίτια.

5χρονο αγοράκι έπεσε από καρότσα αγροτικού στην Πάτρα - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ (Video)

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο νοσηλεύεται ένα αγοράκι, ηλικίας 5,5 ετών, το οποίο έπεσε από καρότσα αγροτικού οχήματος. Συναγερμός σήμανε και χθες στο ΕΚΑΒ, στη Πάτρα έπειτα από πτώση 12χρονου με αποτέλεσμα να καρφωθεί με το λαιμό του σε κάγκελο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Πόρτες, στην Αχαΐα, το απόγευμα της Τετάρτης.Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το μικρό παιδί ανέβηκε στην καρότσα και μόλις το όχημα ξεκίνησε να κινείται, έπεσε στη ρόδα.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ οι θεράποντες γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν βλάβες και σε ζωτικά όργανα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share