Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Κρατούσε τις γυναίκες φυλακισμένες στο διαμέρισμα, τους έδινε ναρκωτικά και τις εξέδιδε

Απίστευτο!

22 Απριλίου 2020 10:49
Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Κρατούσε τις γυναίκες φυλακισμένες στο διαμέρισμα, τους έδινε ναρκωτικά και τις εξέδιδε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα φρικιαστικό σκηνικό αποκαλύφθηκε στο κέντρο της Αθήνας και, συγκεκριμένα, στην οδό Αχαρνών, όπου ένας άνδρας ελληνικής υπηκοότητας κρατούσε τουλάχιστον δύο γυναίκες ως φυλακισμένες στο διαμέρισμά του, στις οποίες έδινε ναρκωτικά, ενώ τις εξέδιδε κιόλας.

Η σοκαριστική υπόθεση ξεσκεπάστηκε όταν μία εξ αυτών κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να καλέσει σε βοήθεια, με τους περίοικους να την εντοπίζουν να ουρλιάζει στο μπαλκόνι. Κατόπιν κλήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον μαστροπό κι έβαλε τέλος στον εφιάλτη των δύο γυναικών. Στην Αθήνα, μάλιστα, λίγο καιρό πριν υπήρξε καταγγελία για ερωτικές συνευρέσεις σε βίλα.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης με τη μία γυναίκα να βγαίνει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος επί της οδού Αχαρνών και να αρχίζει να φωνάζει. Όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας, ο μαστροπός εκτός από τη γυναίκα που βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε και η οποία είναι Γερμανίδα, κρατούσε άλλη μια φυλακισμένη.

Τους είχε πάρει τις ταυτότητες και τα διαβατήρια, τις ανάγκαζε να παίρνουν ναρκωτικά και τις εξέδιδε. Μάλιστα, φέρεται να είχε βάλει και διαδικτυακή αγγελία για να προσελκύσει πελατεία... Ο μαστροπός συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα, όπου αναμένεται να τον παραπέμψει σε ανακριτή.

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας - Άνδρας άνοιξε πυρ και ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας, ύστερα από καταγγελία ότι ένοπλος άνοιξε πυρ με στόχο πρόσοψη πολυκατοικίας και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του. Επίσης, τις προηγούμενες ημέρες ένα οκτάχρονο παιδί από τα Λιόσια μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Νοσοκομείο των Παίδων, με πυροβολισμό στο δεξί του πόδι.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 19.30, απόγευμα Τετάρτης, άντρας πακιστανικής καταγωγής τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση αναφέροντας ότι γείτονάς του που κατοικεί στην απέναντι πολυκατοικία πυροβόλησε σε βάρος του -χωρίς να πετύχει το στόχο του- και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ιουλιανού 73 στο κέντρο της Αθήνας. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, με τον Πακιστανό να τους υποδεικνύει που βρίσκεται ο ένοπλος. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι υπήρχε μία οπή στον τοίχο της πολυκατοικίας του Πακιστανού από τον πυροβολισμό.

Παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών προς τον ένοπλο για να παραδοθεί εκείνος δεν υπάκουσε. Έτσι, στο σημείο έσπευσε διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος μέχρι αυτή την ώρα προσπαθεί να πείσει τον άντρα να παραδώσει το όπλο του και να βγει έξω. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share