Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συναγερμός με Lidl: Το ξαφνικό λουκέτο έφερε απολύσεις

Χαμός!

9 Οκτωβρίου 2020 06:46
Συναγερμός με Lidl: Το ξαφνικό λουκέτο έφερε απολύσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απόφαση να κλείσει τις αποθήκες στη Θήβα, με αποτέλεσμα να απολυθούν πάνω από 100 εργαζομένους, πήρε στο παρελθόν η διοίκηση της πολυεθνικής «Lidl».

Όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων LIDL Αττικής: «Η εταιρεία στα πλαίσια των «αναδιαρθρώσεων» που κάνει στις «περιφέρειές της» και προκειμένου να μειώσει το «εργατικό κόστος», ανοίγοντας παράλληλα αποθήκες στην Αττική ετοιμάζεται να πετάξει στο δρόμο 100 και πλέον εργαζόμενους που δουλεύουν στις αποθήκες της, εργαζόμενους με συγκροτημένα μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Πανικός με τα Lidl: Πελάτης καταγγέλλει - "Πουλάτε παγωτά όχι..."

Για να περάσει πιο εύκολα την πολιτική της δίνει και «προνόμια» στους εργαζόμενους είτε με τη μορφή «διπλής αποζημίωσης» σε αυτούς που επιλέξουν να φύγουν κάνοντας χρήση βέβαια της «προειδοποίησης απόλυσης» που σημαίνει ότι δεν ισχύει η «διπλή αποζημίωση», είτε με τη μορφή της μεταφοράς τους με πούλμαν στην Αττική, είτε με τη μορφή «πριμοδότησης ενοικίου» για ένα χρονικό διάστημα για όσους αναγκαστούν να «μεταναστεύσουν» στην Αττική κάτω από το φόβο της απόλυσης και της ανεργίας, λες και είναι εύκολο για τον εργαζόμενο να αφήσει το σπίτι και την οικογένειά του. Το Σωματείο μας χαιρετίζει την αγωνιστική απόφαση που πήραν οι συνάδελφοί μας εργαζόμενοι της ΘΗΒΑΣ με τη μαζική ΓΣ που πραγματοποίησαν το Σάββατο 9 Νοέμβρη και με την οποία απορρίπτουν τα «τελεσίγραφα» της εταιρείας απαιτώντας να μην κλείσουν οι αποθήκες της Θήβας».

Lidl: "Αν ψωνίσετε 25 ευρώ τότε θα...": Ουρές χιλιομέτρων από πελάτες

Πριν λίγους μήνες η Lidl Ελλάς είχε διοργανώσει έναν νέο διαγωνισμό «Ήρθες Lidl Έφυγες Ταξίδι», στο πλαίσιο του οποίου 20 τυχεροί κέρδισαν από ένα ταξίδι αξίας 5.000€ το καθένα!

Για κάθε αγορά προϊόντων αξίας 25€ οι πελάτες έπαιρναν από το ταμείο ένα δελτίο συμμετοχής, όπου αναγράφεται ένας 9ψήφιος κωδικός, τον οποίο μπορούν να ελέγχουν στην ιστοσελίδα www.lidl-hellas.gr/20trips για να διαπιστώσουν εάν το δελτίο είναι τυχερό.

Οι 20 τυχεροί είχαν δυνατότητα να επιλέξουν από τα προεπιλεγμένα πακέτα δύο ατόμων ή να δημιουργούσαν το δικό τους, με αριθμό ατόμων της επιλογής τους, σε συνεννόηση με το συνεργαζόμενο ταξιδιωτικό πρακτορείο και μέχρι του ποσού των 5.000€.

Η Lidl Ελλάς προχωρά συνεχώς σε ενέργειες που έχουν στόχο να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη της στους καταναλωτές, οι οποίοι την εμπιστεύονται καθημερινά για τις αγορές τους.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες τα Lidl αναμένεται μόλις εξαλείψει ο εφιάλτης του κορωνοϊού να επιστρέψουν με ανάλογες προσφορές!

Με την ευκαιρία δείτε ποιο κατάστημα έκλεισε λόγω κορωνοϊού!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share