Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα έξω από το Εφετείο - Του πέταξαν μπουκάλια με νερό

Κατά τη διάρκεια της Δίκης της Χρυσής Αυγής

7 Οκτωβρίου 2020 12:50
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα έξω από το Εφετείο - Του πέταξαν μπουκάλια με νερό

Στο Εφετείο Αθηνών βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ωστόσο τον αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ προπηλάκισαν συγκεντρωμένοι, έξω από το Εφετείο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα κάποιοι πέταξαν μπουκάλια με νερό στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ώρα που αποχωρούσε.

Από κει και πέρα άμεση ήταν η αντίδραση των ανδρών της προσωπικής του ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού, οι οποίοι τον απομάκρυναν από το σημείο. Δείτε στο Athensmagazine.gr ποια είναι η απόφαση για της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα έξω από το Εφετείο

«Ελπίζουμε η δικαιοσύνη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει και αυτή την ετυμηγορία που πρέπει», τόνισε από το Εφετείο Αθηνών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασης της δίκης για την Χρυσή Αυγή.

Επί 7 ολόκληρα χρόνια, τόνισε ο κ. Τσίπρας, αυτό το βάρος το κουβαλούσε σχεδόν μόνη της αυτή η ηρωική μορφή η Μάγδα Φύσσα και σήμερα παίρνουμε όλοι μαζί λίγο από αυτό το άχθος για τη Δημοκρατία και την αξιοπρέπεια.

Τόνισε ότι η ετυμηγορία του λαού της Αθήνας είναι πως δεν είναι αθώοι για τη δράση τους, για τις δολοφονίες, τις βιαιοπραγίες, για τη δηλητηρίαση της ελληνικής κοινωνίας με μίσος και διχασμό.

«Στη συνείδηση του ελληνικού λαού όμως είναι εγκληματική οργάνωση και θα πάει εκεί που πρέπει, δηλαδή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, έτσι όπως αρμόζουν οι αγώνες αυτού του λαού η ιστορία αυτού του τόπου», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι λίγο πριν ξεκινήσει η ανάγνωση της απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής ξέσπασε ένταση ανάμεσα στο συγκεντρωμένο πλήθος, με σπρωξίματα κυρίως αλλά και μπουνιές και κλωτσιές, η οποία διήρκεσε αρκετή ώρα με τους ψυχραιμότερους να κάνουν παρέμβαση και να βοηθούν προκειμένου να μην ξεφύγει περαιτέρω η κατάσταση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share