Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σύζυγος έπιασε στα πράσα τον 43χρονο άνδρα της με την 64χρονη μητέρα του!

Σοκαριστική υπόθεση αιμομιξίας

26 Σεπτεμβρίου 2020 13:13
Σύζυγος έπιασε στα πράσα τον 43χρονο άνδρα της με την 64χρονη μητέρα του!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με 20 χρόνια φυλάκιση κινδυνεύουν να τιμωρηθούν μια μητέρα και ο γιος της, που συνελήφθησαν από την σύζυγό του να κάνουν σ@ξ, σε μια υπόθεση αιμομιξίας. Ενώ, μια 21χρονη έβαλε στοίχημα με την αδελφή της ποια θα έκανε πρώτη σ@ξ με τον πατέρα τους.

Ο Τόνι Λαβουά, από το Φίτσμπεργκ της Μασαχουσέτης, φέρεται να πιάστηκε την ώρα που έκανε σεξ με την μητέρα του, Σέριλ Λαβουά, ηλικίας 64 ετών στις 20 Μαΐου. Ο 43χρονος, που ζούσε στο ίδιο σπίτι με την μητέρα του, δήλωσε πως ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. «Δεν ξέρω, απλώς συνέβη» δήλωσε σε αξιωματικό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sentinel and Enterprise.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε για καβγά, με τον αξιωματικό να συναντά την ξαδέρφη της γυναίκας του 43χρονου. Η ξαδέρφη είπε στον αστυνομικό πως η σύζυγός του 43χρονου την κάλεσε όταν έπεσε πάνω στο ζευγάρι την ώρα που έκανε σ@ξ.

Ο αξιωματικός μίλησε ξεχωριστά με την μητέρα και τον γιο, ανέφερε η τοπική εφημερίδα και αμφότεροι αναγνώρισαν πως η σεξουαλική τους σχέση ήταν συναινετική. Η Σέριλ Λαβουά είπε πως το περιστατικό συνέβη καθώς είχε έρθει πιο κοντά με τον γιο της τους τελευταίους μήνες και άρχισαν να κάνουν σεξ αμέσως μόλις φιλήθηκαν.

Η αστυνομία του Φίτσμπεργκ κατηγόρησε την μητέρα και τον γιο για αιμομιξία και οδηγήθηκαν στο επαρχιακό δικαστήριο στις 20 Αυγούστου, αντιμέτωποι με κακούργημα. Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο με τον δικαστή να τους διατάζει να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Και οι δύο δήλωσαν αθώοι ενώ θα επιστρέψουν στα δικαστήρια στις 27 Οκτωβρίου. Να σημειωθεί πως εάν κάποιος καταδικαστεί για αιμομιξία στην συγκεκριμένη πολιτεία, μπορεί να φυλακιστεί έως 20 χρόνια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share