Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

21χρονη έβαλε στοίχημα με την αδελφή της ποια θα έκανε πρώτη σ@ξ με τον πατέρα τους και κατηγορείται για αιμομιξία

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

7 Φεβρουαρίου 2019 14:03
21χρονη έβαλε στοίχημα με την αδελφή της ποια θα έκανε πρώτη σ@ξ με τον πατέρα τους και κατηγορείται για αιμομιξία

Μια 21χρονη γυναίκα κατηγορήθηκε για αιμομιξία αφότου έβαλε στοίχημα με την ετεροθαλή αδελφή της για το ποια θα έκανε πρώτη σεξ με τον πατέρα τους.

Η Samantha Kershner και ο 39χρονος πατέρας της Travis Fieldgrove συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στο Hastings επειδή είχαν μεταξύ τους σεξουαλικές σχέσεις.

Πατέρας και κόρη παραδέχθηκαν ότι είχαν μια ρομαντική και σεξουαλική σχέση, παρόλο που γνώριζαν την πρώτου βαθμού συγγένειά τους.

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια, όταν η 17χρονη τότε Kershner είπε στη μητέρα της ότι ήθελε να γνωρίσει τον βιολογικό της πατέρα.

Η Kershner και ο Fieldgrove συναντήθηκαν τότε και διατήρησαν μια τυπική σχέση πατέρα-κόρης για τρία χρόνια.



Όμως η σχέση τους άλλαξε όταν έκαναν σεξ για πρώτη φορά, το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Kershner δήλωσε ότι είχε βάλει «στοίχημα» με την ετεροθαλή αδελφή της για το ποια θα έκανε πρώτη σεξ με τον πατέρα τους.

Η μητέρα της Kershner ενημέρωσε την αστυνομία για τη σχέση τους τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Fieldgrove, ο οποίος δεν αναφέρεται ως πατέρας Kershner στο πιστοποιητικό γέννησής της, παντρεύτηκε την κόρη του τον επόμενο μήνα, αφότου ανακάλυψε ότι αναζητούνταν από την αστυνομία για αιμομιξία.


Όταν ερωτήθηκε από την αστυνομία, ο Fieldgrove είπε ότι δεν πίστευε ότι η Kershner ήταν η κόρη του, επειδή το όνομά του δεν περιλαμβανόταν στο πιστοποιητικό.

Όμως ένας τεστ πατρότητας αποκάλυψε ότι η Kershner είναι βιολογικό του παιδί.

Οι δυο τους τώρα κατηγορούνται για αιμομιξία και πρόκειται να φυλακιστούν για 8 χρόνια.

Ας ελπίσουμε ότι θα τους περάσει αυτό το “καπρίτσιο” πριν αποφασίσουν να κάνουν παιδιά, τα οποία έχουν υψηλό κίνδυνο να γεννηθούν με γενετικές ανωμαλίες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share