Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Φρίκη: 25χρονος ποδοσφαιριστής χτύπησε τη φίλη του με σιδερένια ράβδο, έσπασε έναν καθρέπτη στο κεφάλι της και την έβαλε να φάει μπογιά

Εφιαλτικές στιγμές

24 Σεπτεμβρίου 2020 11:22
Φρίκη: 25χρονος ποδοσφαιριστής χτύπησε τη φίλη του με σιδερένια ράβδο, έσπασε έναν καθρέπτη στο κεφάλι της και την έβαλε να φάει μπογιά
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει στη Βρετανία η απόφαση της ομάδας του Σέλμπι να προσλάβει στις τάξεις της τον ποδοσφαιριστή Ρέις Τόμπσον ο οποίος κατά το παρελθόν είχε μπει στη φυλακή αφού είχε κριθεί ένοχος.

Είχε κακοποιήσει τη σύντροφο του, την είχε χτυπήσει σε όλο το κορμί με μια σιδερένια ράβδο, της είχε σπάσει ένα ποτήρι στην πλάτη και την είχε βάλει να φάει μπογιά. Φρίκη και στο Μισούρι των ΗΠΑ, όπου δύο αδέρφια καταδικάστηκαν για τον βιασμό της 13χρονης αδερφής τους και την οποία άφησαν και έγκυο!

Μάλιστα ο Τόμπσον για τις πράξεις του αυτές είχε φυλακιστεί και αποφυλακίστηκε το 2019. Οι οπαδοί της Σέλμπι ξεσηκώθηκαν κατά της διοίκησης τονίζοντας ότι η υπογραφή ενός τέτοιου ανθρώπου στους κόλπους της ομάδας περνάει λάθος μήνυμα προς όλα τα θύματα κακοποίησης.

25χρονος ποδοσφαιριστής χτύπησε τη φίλη του

Η διοίκηση του συλλόγου αμύνθηκε των πράξεων της αναφέροντας πως όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή είχε περάσει ένα τριήμερο εφιαλτικό γεμάτο βασανιστήρια.

Την χτυπούσε την έβαζε να τρώει μπογιά και την εξευτέλιζε. Όταν τελικά κατάφερε να ξεφύγει πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Αποκάλυψη-σοκ: «Αίρεση» βασάνιζε και κακοποιούσε ανήλικα κορίτσια εδώ και 30 χρόνια (Video)

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η αποκάλυψη μια «σ3ξουαλικής αίρεσης» που στρατολογούσε νεαρά -και ανήλικα- κορίτσια, τα βασάνιζε και τα κακοποιούσε σ3ξουαλικά για πάνω από 30 χρόνια. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της αίρεσης μετά από έρευνα που πραγματοποίησε στη Νοβάρα, κοντά στο Μιλάνο. Επίσης, ένας 70χρονος καθηγητής κακοποιούσε μαθήτρια μέσα στο σχολείο!

Επικεφαλής της αίρεσης, όπως αναφέρει η Daily Mail, ήταν ένας 77χρονος, γνωστός ως «Ο Γιατρός», που δεν κατονομάστηκε από την αστυνομία. Οι γυναίκες που στρατολογούνταν στην αίρεση υφίσταντο πλύση εγκεφάλου και κακοποιούνταν «με πολλούς τρόπους» σύμφωνα με την αστυνομία. «Ο Γιατρός» φέρεται να χρησιμοποιούσε μια σειρά επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων, σχολές χορού, βιοτεχνίες και εκδοτικούς οίκους για να δελεάσει τις ευάλωτες και συχνά ευκατάστατες γυναίκες τις οποίες στη συνέχεια προσηλύτιζε.

Στο πλαίσιο της ένταξής τους στην αίρεση, υφίσταντο «αφόρητα βασανιστήρια και κακοποίηση κάθε είδους», ανέφερε η αστυνομία. Οι γυναίκες της αίρεσης αποκαλούσαν η μία την άλλη «τέρας» και δεν τους επιτρεπόταν να γνωρίζουν ή να αναφέρουν το όνομα του ηγέτη τους, αναφέρει η ιταλική Il Messaggero.

Μεταξύ των πιο πιστών οπαδών του «Γιατρού» ήταν ψυχολόγοι, οι οποίοι βοήθησαν στον εντοπισμό και την προσηλύτιση γυναικών.

Μόλις εντάσσονταν στην αίρεση, οι γυναίκες έπρεπε να πείσουν τους συγγενείς τους να συμμετάσχουν κι αυτοί στην αίρεση αλλιώς διέκοπταν κάθε σχέση μαζί τους. Στη συνέχεια ο «Γιατρός» επέλεγε σε ποιο πόστο θα εργάζονταν ενώ σε κάποιες γυναίκες δίνονταν και σπίτια ώστε να είναι πλήρως εξαρτημένες από την αίρεση. O «Γιατρός» υπαγόρευε κάθε τους κίνηση, ακόμα και με ποιον μπορούσαν να μιλήσουν, απειλώντας να τις διώξει εάν δεν υπάκουαν.

Οι γυναίκες πείθονταν να υποστούν σεξουαλική κακοποίηση και βασανιστήρια που θα «άναβαν την εσωτερική τους φωτιά» και θα τους έδιναν πρόσβαση σε έναν «μαγικό, φανταστικό και μυστικό κόσμο» μέσω διάφορων μυστικιστικών τελετών.

Ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία δείχνει μια ομάδα γυμνόστηθων γυναικών με κοντές φούστες να χορεύουν σε έναν κήπο, σε ένα τέτοιο τελετουργικό.

Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα συλλήψεις και δεν έχει πει πόσα άτομα συμμετείχαν στην οργάνωση ή τι ρόλο έπαιξαν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share