Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Φρίκη: 13χρονη βιάστηκε και έμεινε έγκυος από τα αδέρφια της

Ο απίθανος λόγος που δεν θα πάνε ούτε μία μέρα στη φυλακή!

23 Σεπτεμβρίου 2020 11:53
Φρίκη: 13χρονη βιάστηκε και έμεινε έγκυος από τα αδέρφια της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη στο Μισούρι των ΗΠΑ, όπου δύο αδέρφια καταδικάστηκαν για τον βιασμό της 13χρονης αδερφής τους και την οποία άφησαν και έγκυο!

Ωστόσο δεν θα περάσουν καμία μέρα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής! Ο δικαστής αποφάσισε ότι τα αδέρφια, που ανήκουν στην χριστιανική αίρεση των Άμις, αν έμπαιναν στη φυλακή θα τους «έτρωγαν ζωντανούς» για το βιασμό οι συγκρατούμενοί τους. Ενώ, σε θάνατο καταδικάστηκε ένας 50χρονος από την Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς είχε βιάσει και στραγγαλίσει μια γυναίκα επειδή πίστευε πως του είχε κάνει μάγια.

«Έχω υπάρξει πολύ σκληρός με τους Amish όταν κατηγορήθηκαν για εγκλήματα αυτού του είδους. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτά τα δύο αγόρια είναι πολύ ανώριμα σε σχέση με τις αντίστοιχες ηλικίες τους» είπε ο δικαστής.

13χρονη βιάστηκε και έμεινε έγκυος από τα αδέρφια της

Η μικρή βιάστηκε και από τα 4 αδέρφια της -όπως είπε στην ανάκριση- όμως στους δύο εξ αυτών, όπως αναφέρει η Metro, δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες καθώς είναι μικροί σε ηλικία.

Παραμένει άγνωστο ποιος από τους τέσσερις είναι ο πατέρας του παιδιού. Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν το κορίτσι χρειάστηκε να επισκεφτεί έναν γυναικολόγο και εκείνος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Τα δυο αδέρφια καταδικάστηκαν σε 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας, πρόστιμο 250 δολαρίων και αναγκάστηκαν από τον δικαστή να γράψουν ένα γράμμα στα δικά τους παιδιά στο οποίο θα εξηγούν με λεπτομέρειες πώς θα τα προστατέψουν από βιαστές όπως είναι οι ίδιοι.

20χρονη έγκυος έριξε καυτό νερό στον πρώην της γιατί πήγε να να την βιάσει (photo)

Μια 20χρονη έγκυος ισχυρίστηκε ότι αμύνθηκε απέναντι στον πρώην σύζυγό της όταν του έριξε καυτό νερό, επειδή εκείνος προσπάθησε να την απαγάγει και να την βιάσει. Ενώ, μια 19χρονη γυναίκα πέθανε μετά από βιασμό τουλάχιστον 11 ανδρών

Η 20χρονη γυναίκα της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό κατηγόρησε τον πρώην σύντροφό της ότι προσπάθησε να την απαγάγει και να την βάλει μέσα σε ένα αυτοκίνητο με την βοήθεια του αδερφού της.

Ο πρώην σύζυγος φέρεται να κράτησε αιχμάλωτη την 20χρονη, να την βασάνισε και να την βίασε επανειλημμένα. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Ελ Ντοράδο στην νότια Βραζιλία.

20χρονη έγκυος έριξε καυτό νερό στον πρώην της

Η μητέρα του θύματος και άλλοι γείτονες είδαν την στιγμή που έσυρε με το ζόρι την κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητο και έφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο αδερφός του θύματος και μια άλλη γυναίκα που βοήθησαν στην απαγωγή συνελήφθησαν αλλά δεν τους έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share