Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Μέσα στη νύχτα τα φαινόμενα θα..." - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο

Πού αναμένεται ακόμη και χαλάζι;

23 Σεπτεμβρίου 2020 19:49

Στο "Live News" και το Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε σήμερα μέσω Skype ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος κάνοντας λόγο για ραγδαία επιδείνωση του καιρού μέσα στη νύχτα. Ωστόσο, λίγο νωρίτερα πρόγνωση σχετικά με την κακοκαιρία έκανε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, δείτε εδώ την πρόβλεψη του μετεωρολόγου.

Την προσοχή εφιστά ο μετεωρολόγος κυρίως στους κατοίκους των Επτανήσων καθώς αυτά προβλέπεται να "χτυπηθούν" ακόμη πιο έντονα. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες και καθόλου απίθανο δεν είναι στα ηπειρωτικά να δούμε ακόμη και χαλάζι.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου:

«Έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο - Προσοχή για τις καταιγίδες στα…» - Προειδοποιεί για τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός

Καιρός σήμερα: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών στον ΑΝΤ1, αναφέροντας πως έχουμε μπει… για τα καλά στο φθινόπωρο, ενώ μετά τον ήδη καταστροφικό απολογισμό του «Ιανού», οι δυτικές περιοχές της χώρας αναμένεται και πάλι να δοκιμαστούν από ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Για σήμερα (23/9), οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία τους 29 βαθμούς, με την επιδείνωση να έρχεται το βράδυ. Από αύριο (24/9), βέβαια, οι συνθήκες βελτιώνονται, για να χαλάσει εκ νέου ο καιρός το Σάββατο (26/9).

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

«Σύντομη διαταραχή θα περάσει... Προσοχή σε αυτές τις περιοχές» - Η ανάλυση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για την εξέλιξη του καιρού (Video)

Μια σύντομη διαταραχή θα περάσει μεσοβδόμαδα από την Δυτική Ελλάδα και θα δώσει κάποιες βροχοπτώσεις σήμερα και αύριο και στα Κεντρικά και Ηπειρωτικά τμήματα. Παρασκευή βελτιώνεται ο καιρός και το Σάββατο ξαναχαλάει πάλι στις ίδιες περιοχές, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share