Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Η Αττική θα χτυπηθεί δυνατά» - Προειδοποίηση από τον Γιάννη Καλλιάνο

«Καμπανάκι» για την επερχόμενη κακοκαιρία «Ιανός» από τον έμπειρο μετεωρολόγο

16 Σεπτεμβρίου 2020 16:08
«Η Αττική θα χτυπηθεί δυνατά» - Προειδοποίηση από τον Γιάννη Καλλιάνο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εν αναμονή της κακοκαιρίας «Ιανός» που βρίσκεται προ των πυλών, ο Γιάννης Καλλιάνος επισημαίνει ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι πολλοί προσεχτικοί.

Με μία ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος επισημαίνει ότι η Αττική θα βρεθεί στο επίκεντρο των καταιγίδων, τονίζοντας ότι θα εκδηλωθούν σφοδροί άνεμοι.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ "ΧΤΥΠΗΘΕΙ" ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Χοντρικά αυτές είναι οι περιοχές (εικόνα) που θα επηρεαστούν από την 3ήμερη κακοκαιρία (από την Πέμπτη απόγευμα στο Ιόνιο έως και την Κυριακή στο ΝΑ Αιγαίο) που βρίσκεται προ των πυλών.

Όπως καταλαβαίνετε η Αττική θα βρεθεί στο επίκεντρο των καταιγίδων από το ξημέρωμα της Παρασκευής μέχρι κατά διαστήματα και τις προμεσημβρινές ώρες του Σαββάτου.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή διότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο και για τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Πέρα από την Αττική, θα επηρεαστούν με πολύ δυνατά φαινόμενα το Ιόνιο, η Πελοπόννησος, η υπόλοιπη Στερεά, η Εύβοια, οι Κυκλάδες και προς το τελείωμα της Κακοκαιρίας (την Κυριακή) η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Προσοχή στους σφοδρούς ανέμους που θα προκαλέσουν προβλήματα στο Ιόνιο και τα δυτικά παράκτια ηπειρωτικά τμήματα»

Η ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ "ΧΤΥΠΗΘΕΙ" ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ Χοντρικά αυτές είναι οι περιοχές (εικόνα) που θα επηρεαστούν από την...

Posted by Γιάννης Καλλιάνος - Giannis Kallianos on Wednesday, September 16, 2020

«Προ των πυλών ο Μεσογειακός Κυκλώνας - Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς» - «Καμπανάκι» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη για την εξέλιξη του καιρού (Video)

Προ των πυλών είναι ο Μεσογειακός Κυκλώνας που θα χτυπήσει την χώρα μας, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιεί και για τον υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς λόγω των ισχυρών βοριάδων που θα έχουμε καθ' όλη την εβδομάδα. Με τον Σάκη Αρναούτογλου επίσης να προειδοποιεί για τους ισχυρούς ανέμους θα πλήξουν ολόκληρη τη χώρα.

Πιο αναλυτικά, σήμερα ηλιοφάνεια θα κυριαρχεί σε ολόκληρη την χώρα με λίγες τοπικές συννεφιές στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και τη βόρεια Κρήτη ενώ προς το βράδυ και εξαιτίας ενός βαρομετρικού χαμηλού θα αρχίσουν να εμφανίζονται συννεφιές στο Ιόνιο και στη δυτική ηπειρωτική χώρα.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από το έμπειρο μετεωρολόγο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share