Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

"Έχει υποβληθεί καταγγελία στις..." - Έσκασε ανακοίνωση του Σκλαβενίτη

Τι συμβαίνει με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ; Καταναλωτές, προσοχή!

16 Σεπτεμβρίου 2020 10:37
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, μετά τη νέα τους συνεργασία -διαβάστε εδώ περισσότερα-, ενημέρωσαν τους πελάτες με ανακοίνωση τους, πως σε βάρος της εταιρείας επιχειρείται μεγάλη απάτη. Τι συμβαίνει;

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Σκλαβενίτης:

Αγαπητοί μας Πελάτες,

σας ενημερώνουμε ότι άγνωστοι χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς τη συναίνεσή μας την επωνυμία μας, καθώς και σήματα, φωτογραφίες ή/και λοιπά στοιχεία των Εταιρειών του Ομίλου μας, σε δήθεν διαγωνισμούς ή προωθητικές ενέργειες που ανακοινώνονται στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπόσχονται, ως κέρδος, Δωροεπιταγές για αγορές στα Καταστήματά μας.

Σας γνωρίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τις πιο πάνω ενέργειες και επισημαίνουμε ότι η εταιρεία μας δεν προβαίνει σε χορηγία Δωροεπιταγών ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Για τον λόγο αυτό, έχει υποβληθεί εκ μέρους μας καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές.

Σκλαβενίτης ανακοινώσεις

Σε περίπτωση που γίνετε αποδέκτες των συγκεκριμένων παραπλανητικών ανακοινώσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Τηλ.: 11188, email: [email protected]), ενώ εάν έχετε ήδη προβεί σε καταχώρηση του κινητού σας τηλεφώνου ακολουθώντας οδηγίες των ανακοινώσεων, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε και με τον πάροχο της τηλεφωνικής σας σύνδεσης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, είναι στη διάθεσή σας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών:
Τηλ.: 800 117 7777 (χωρίς χρέωση), 214 100 9999 (αστική χρέωση) και email: [email protected]

Σας ευχαριστούμε.

Βασιλιάς ο Σκλαβενίτης: Επένδυση εκατομμυρίων που ζαλίζει. Τι νέο ανοίγει και προκαλεί πανικό;

Η “Σκλαβενίτης Ελληνικές Υπεραγορές” σχεδιάζει επένδυση για τη δημιουργία νέου logistics center εμβαδού 100.000 τετραγωνικών μέτρων στην Αττική μέχρι και το 2021 και εφόσον ολοκληρωθεί το πλάνο επενδύσεων για την ανακαίνιση των καταστημάτων της πρώην Μαρινόπουλος.

Ταυτόχρονα, η εταιρία προχωρά στην ενοποίηση των συστημάτων SAP των δύο δικτύων η οποία θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τρέχουσας χρήσης.

Ακόμη, η διοίκηση εξετάζει και τη δημιουργία e-shop, με την έναρξη του ηλεκτρονικού καταστήματος να προσδιορίζεται στο τελευταίο δίμηνο του 2019.

Η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στο παρελθόν είχε κάνει μια απίστευτη κίνηση αφού είχε συνδράμει στο πρόβλημα της διατροφής των παιδιών με ειδικές ανάγκες που φιλοξενούνται στην Ε΄ Παιδική Εξοχή Αγίου Ανδρέα.

Επένδυση Σκλαβενίτης

Τον κύριο Γεράσιμο Σκλαβενίτη είχε ευχαριστήσει ο δήμαρχος Μαραθώνα,τόσο προσωπικά όσο κι εκ μέρους των συνεργατών του, για την ευγενική προσφορά της γνωστής ελληνικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Ε’ Παιδική Εξοχή Αγίου Ανδρέα που φιλοξενεί παιδάκια με ειδικές ανάγκες.

“Τέτοιοι Άνθρωποι αξίζουν τον σεβασμό όλων μας ειδικά όταν το κάνουν τόσο διακριτικά και αθόρυβα…!!” είχε σημειώσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, διευκρινίζοντας ότι ο κύριος Σκλαβενίτης έσπευσε να προσφέρει ξανά τρόφιμα χωρίς καν μάλιστα να του ζητηθεί.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Μαραθώνα έκανε γνωστό με επιστολή του ότι σε αιφνιδιαστική επίσκεψή του στην κατασκήνωση διαπίστωσε εξοργισμένος πως τρόφιμα και καθαριστικά που είχαν προσφερθεί από τον Γεράσιμο Σκλαβενίτη έχουν “κάνει φτερά” και έκανε λόγο για υπαλλήλους που συμπλήρωναν το εισόδημα τους.

Σημειώνεται ότι η Ε΄ Παιδική Εξοχή Αγίου Ανδρέα έχει δυνατότητα φιλοξενίας 280 παιδιών με ειδικές ανάγκες, κινδύνευε ωστόσο να μην ανοίξει αυτό το καλοκαίρι για λόγους οικονομικούς και γραφειοκρατικούς.

Παράλληλα ο δήμαρχος απευθύνθηκε στον Γεράσιμο Σκλαβενίτη, ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να παράσχει υλική βοήθεια για το ξεκίνημα της κατασκηνωτικής περιόδου. Λίγες μέρες μετά όμως ενημερώθηκε ότι τα προϊόντα ξαφνικά δεν επαρκούσαν. Προχώρησε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο με αστυνομική δύναμη κι έτσι ήρθαν στο φως οι σοβαρές ατασθαλίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Μαραθώνα έχει ήδη προχωρήσει σε “ξήλωμα” των υπευθύνων. Παράλληλα η Διευθύντρια Καθημερινότητας Άννα Σωτήρχου, η Προϊσταμένη Ανθρώπινου Δυναμικού Αρετή Παπαϊωάννου, η Προϊσταμένη προμηθειών Σοφία Βασταρδή και όλοι οι υπάλληλοι της Δ/νσης Οικονομικών και της Δ/νσης Καθαριότητας προχώρησαν στη διευθέτηση όλων των διαδικαστικών λειτουργιών, ώστε να συνεχιστεί, απρόσκοπτα και με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, κατασκηνωτική περίοδος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share