Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

10χρονο αγόρι κατασπαράχθηκε από τίγρη

Φρίκη στην Ινδία

14 Σεπτεμβρίου 2020 21:59
10χρονο αγόρι κατασπαράχθηκε από τίγρη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα 10χρονο αγόρι βρήκε τραγικό θάνατο όταν κατασπράχθηκε από τίγρη, σε δασική έκταση κοντά στο χωριό Κάπσι, στην ινδική πολιτεία του Μαχαράστρα. Επίσης, σοκάρει το περιστατικό με μία 43χρονη όταν πήγε να καθαρίσει το κλουβί μιας τίγρης.

Το άγριο θηρίο άρπαξε το αγοράκι και το τράβηξε μέσα στο δάσος. Οι γονείς του παιδιού αφού περίμεναν αρκετή ώρα για να γυρίσει, ειδοποίησαν τους γείτονες κι όλοι μαζί άρχισαν έρευνες στην περιοχή.

Η ομάδα διάσωσης κατέφτασε στο δάσος, όπου μετά από λίγη ώρα αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Το νεκρό σώμα του αγοριού βρέθηκε κατακρεουργημένο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Nagpur Today».

Δείτε τη φωτογραφία – Προσοχή σκληρές εικόνες:

Αυτός ο άντρας βρήκε μέσα σε ένα σπίτι μια τίγρη και κάλεσε την αστυνομία - Η απάντηση που πήρε θα σας αφήσει άναυδους

Σοκ έπαθαν σε ένα αστυνομικό τμήμα στο Τέξας όταν ένας άντρας τους κάλεσε για να τους ειδοποιήσει πως είχε βρει μια τίγρη σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο.

Αρχικά οι αστυνομικοί δεν πίστεψαν τον άντρα που τους κάλεσε καθώς δεν ήταν κάτοικος τους συγκεκριμένου σπιτιού κι απλά είχε μπει εκεί με την παρέα του για να κάνει χρήση κάνναβης, συνεπώς οι αστυνομικοί θεώρησαν αναξιόπιστη τη δήλωση του και πίστεψαν πως ο άντρας είχε απλά παραισθήσεις λόγω των ουσιών. Λίγο αργότερα διαπίστωσαν πως ο άντρας ήταν απόλυτα νηφάλιος.

Οι αστυνομικές αρχές πείστηκαν τελικά και επισκέφθηκαν το σημείο που τους είχε υποδείξει ο άντρας και έμειναν "παγωτό" στο θέαμα. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια τίγρης εντοπίζεται στο πιο περίεργο σημείο, δείτε εδώ πού βρέθηκε μια τίγρης που το έσκασε από ένα ζωολογικό πάρκο.

Η τίγρης, βρέθηκε στο γκαράζ του σπιτιού μέσα σε ένα κλουβί ενώ δίπλα από αυτό υπήρχαν πακέτα με συσκευασμένο κρέας. Δεν υπήρχε όμως καμία άλλη ένδειξη πως το σπίτι κατοικείτο.

Αν και όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, η τίγρης ήταν ήρεμη, της χορηγήθηκε αναισθητικό προκειμένου να μεταφερθεί ασφαλώς στο κέντρο προστασίας άγριων ζώων ενώ οι αρχές ερευνούν το πώς βρέθηκε η τίγρης στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share