Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Η ανάρτηση της 34χρονης που μας ανατρίχιασε (photo)

Η πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση

13 Σεπτεμβρίου 2020 17:31
Επίθεση με βιτριόλι: Η ανάρτηση της 34χρονης που μας ανατρίχιασε (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τη νέα πραγματικότητα προσπαθεί να συνηθίσει η 34χρονη μετά τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον περασμένο Μάιο. Ενώ, ραγδαίες είναι εξελίξεις για την 35χρονη κατηγορούμενη.

Την ώρα που η δράστιδα παραμένει στις φυλακές Θήβας με ολοένα και περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία να κάνουν την εμφάνισή τους, η Ιωάννα περνά τις πρώτες ημέρες στο σπίτι της εξακολουθώντας, ωστόσο, να βλέπει τους θεράποντες ιατρούς της σε εβδομαδιαία βάση.

Τα μηνύματα συμπαράστασης είναι πολλά, με την ίδια να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο Facebook ύστερα από 4 μήνες απουσίας. Η Ιωάννα αντικατέστησε την παλιά φωτογραφία του προφίλ της με μία καινούργια, η οποία έχει ιδιαίτερο νόημα και περνά πολλά μηνύματα σε ό,τι αφορά στην τρέχουσα ψυχολογική της κατάσταση.

Τι ανήρτησε;

Πρόκειται για μία φωτογραφία – γροθιά στο στομάχι. Ένα ανατριχιαστικό σκίτσο που απεικονίζει μια ξανθιά γυναίκα να κοιτάζει το πρόσωπό της στο καθρέφτη, με αυτό που τελικά βλέπει να είναι ένα πρόσωπο γεμάτο λουλούδια.

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκαλύψεις για την κατάσταση της 34χρονης από τους γονείς και τον αδερφό της (Video)

Οι γονείς και ο αδερφός της 34χρονης που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι μιλούν και περιγράφουν την κατάσταση της αλλά και τον Γολγοθά που έχει μπροστά της. Ενώ, πηγές από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αναφέρουν πως εκτός από το καυστικό υγρό στην καπαρντίνα της 35χρονης, βρέθηκε και DNA στο ταξί που την μετέφερε.

Επίσης, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης, μιλά για την πρώτη συνάντηση του μαζί της μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο και αποκαλύπτει όλα όσα του είπε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share