Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Σε σπίτι χωρίς καθρέπτες η Ιωάννα -Βρέθηκε DNA της 35χρονης στο...

Σοκαριστικές αποκαλύψεις

1 Σεπτεμβρίου 2020 21:05
Επίθεση με βιτριόλι: Σε σπίτι χωρίς καθρέπτες η Ιωάννα -Βρέθηκε DNA της 35χρονης στο...
Από Δανάη Πάλμου

Η Ιωάννα, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε έξω από τη δουλειά της, στην Καλλιθέα, επέστρεψε στο σπίτι της, που είναι χωρίς καθρέπτες πια.

Έπειτα από 2,5 μήνες νοσηλείας και διαδοχικών χειρουργικών επεμβάσεων, αδυνατεί ακόμα να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη και να συμβιβαστεί με τη νέα της εικόνα, ενώ επισκέπτεται σε εβδομαδιαία βάση τους γιατρούς της για την αξιολόγηση της κατάστασής της.

«Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση» τόνισε στο Live News του Mega, ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύρας, ο οποίος πρόσθεσε, αναφορικά με το εύρημα ίχνους καυστικού υγρού στην καμπαρντίνα της 35χρονης δράστιδος πως «αποτελεί ένα επιπλέον στοιχείο, μεταξύ των άλλων, όπως τα τηλεφωνήματα και οι φωτογραφίες».

Βρέθηκε DNA στο ταξί που μετέφερε την 35χρονη

Στο μεταξύ, στις γυναικείες φυλακές της Θήβας κρατείται η 35χρονη που σχεδίασε κι εκτέλεσε την επίθεση με το καυστικό υγρό κατά της Ιωάννας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί, δίνοντας τη δική της εκδοχή για το τραγικό περιστατικό και να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της.

Επιπλέον, πηγές από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αναφέρουν πως εκτός από το καυστικό υγρό στην καπαρντίνα της, βρέθηκε και DNA στο ταξί που την μετέφερε.

Σε ότι αφορά την παραμονή της στις φυλακές, η 35χρονη εργάζεται, προκειμένου να μειώσει την ποινή της, ενώ το επόμενο διάστημα θα δεχτεί για πρώτη φορά επίσκεψη από τους γονείς της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share